icon

Keď MR alebo CT nezodpovedá názorom neurológa

4. jún 2024

Stalo sa vám že neurológ tvrdil že ste v poriadku a MR/CT ukázalo niečo iné?

Strana
z2
simca06022011
4. jún 2024

@koniarova ako samoplatca som bola u neurologicky, nie na mr

autor
4. jún 2024

@simca06022011 to aj mna zaujima kde sa dá ísť na MRI ako samoplatca. To ste boli bez ziadanky?

mamina7070
4. jún 2024

@aurelia2000 co ti objavili na CT mozgu ze sa to dalo zlikvidovat?

autor
4. jún 2024

@simca06022011 ahaaaaa… aj ja u tejto ako samoplatca - 110€. Hovorím si že stojí mi to za to veď snáď ma pošle na to MRI. Taký trt…

autor
4. jún 2024

VYhodene peniaze

julka188
4. jún 2024

Mna poslal neurolog kvoli migrene automaticky na mri. Odkial si? Ak si z vychodneho Slovenska, napis mi a poradim 🙂

aurelia2000
4. jún 2024

@mamina7070 U mňa nešlo o mozog, ale chrbticu a brucho. Chemoterapia zabrala. Neurologické, interné a hematologicke vyšetrenie ukazovali tip-top organizmus, čo bolo v rozpore s obrovskými bolesťami.

koniarova
4. jún 2024

@aurelia2000 to ma mrzí. Ešteže si bola dobre diagnostikovná. Držím palce. ❤️

owecka
4. jún 2024

To chod na ORL a ziadaj vysetrenie na ORL

simca06022011
4. jún 2024

Nie náhodou v bb? 🙂)

dollyzv
4. jún 2024

Ja by som asi chcela komplexnejšie vyšetrenie..bývalá kolegyňa mala také silné migrény že až odpadávala,zvracala, na CT/mri (to už neviem) jej zistili že má nejaké zápalové ložisko v mozgu čo jej tie migrény spôsobuje,síce musí brať pravidelne lieky ale aspoň sa netrápi s ukrutnymi bolesťami..až sa čudujem že sa poniektoré necháte tak ľahko odbiť a zmiernite sa s tým :/

mamina7070
4. jún 2024

@aurelia2000 aha tak super ze uz si ok a je ta potvora prec ja mam lezie aj ine nalezy (ale nezhubne)

gemerka17
4. jún 2024

@autorka - určite chod k inému neurologovi. Mal by ťa pri tvojich problémoch poslať ma MR (nie CT, to je horšie). Žiaľ ešte stále sú v zdravotníctve lekári, ktorí sa trasu pred poisťovnou, aby ho nenahanala aké "drahe" vyšetrenie indikoval. To je všetko, odpad zdravotníctva si treba povedať a ísť ďalej, teda k novému lekárovi.

aurelia2000
4. jún 2024

@mamina7070 👍 nech sa máš dobre a prajem ti život bez bolesti ♥️

simca06022011
4. jún 2024

@dollyzv nenecháme sa odbiť, ale mňa napr už nebaví niekoho stále presviedčať. A teraz napr stačí ísť k druhému lekárovi, rovno somru, že na čo:D ved henten lekár vyšetril 😂 ja napr sa trápim s bolesťou krku/ucha/líca.. hrčka v líci, kade tade.. uzliny na krku všetky väčšie. Lekár vyšetruje píše blbosti do papiera , myslí si ze to bude toto alebo ono, treba dovysetrovat ale spýta sa primára.. pan primár nabehne aposle .a domov s tým, ze mi nič nie je 😂 a ľudia tam chodia s hlupostami. Tak čo by si tam riešila s takým lekárom? 🙂 detto ta neurologicka, čo som ju spomínala... prides tam s hrudnou/krcnou chrbticou a vážnymi komplikáciami z toho. A ona rieši každú hlúposť v karte 10r dozadu ale absolútne nijak to co potrebujem. K tomu sa dostaneme nakoniec a príde akurát na to, ze mi treba rehabky :D

autor
4. jún 2024

Som z okresu Puchov

koniarova
4. jún 2024

Už som ti aj našla. Kukni 😉😁

autor
4. jún 2024

@koniarova nepreberá od iných neurologov….

gemerka17
4. jún 2024

Máš svoj výkon u neurologicky vykázany v ramci zdravotného poistenia ?

koniarova
4. jún 2024

Jaaj. Ja že je súkromná,keď sa dá u nej takto objednať.

autor
4. jún 2024

@koniarova ale ste zlata dakujem

koniarova
4. jún 2024

Držím palce, nech nájdeš 👍👍

luccija
4. jún 2024

Choď aj k ORL to môže byť problém s vnútorným uchom posunute kryštáliky vtedy bývajú závraty.
Určite Ťa mala poslať na MRI aj krcna chrbtica, mozog mňa hneď poslala

autor
4. jún 2024

@luccija ani nehovorte. Ale nerozumiem prečo to tak nechcela - veď nič by jej to neurobilo, veď je to hradené z poistenia - MRI.

nafka0483
4. jún 2024

Mne indikovali pri migrebach hned EEG, CT, MRI, ocne, ORL, usg krcnych zil... nastastie vsetko ok. MRI mi "preventivne" opakuje cca kazde 2 roky.

taktotedanie
4. jún 2024

Ocne a ORL mas?

autor
4. jún 2024

@taktotedanie očné áno

taktotedanie
4. jún 2024

Orl? Ked mas zavraty a pod to riesi hned ORL lekar

mamatroch
4. jún 2024

@koniarova mna tiez poslala neurologicka na MRI pri migrenach a aj EEG mi urobila. Nevidim dovod aby nie.
Na to tie vysetrovacie pristroje su. Inak by stacilo, aby dali vsetky lieky volnopredajne, my si vygooglime diagnozu a kupime lieky, co radi nejaka marienka587 z hotentotska...
Dcera bola odoslana na MRI "iba" kvoli vacsiemu obvodu hlavy ako percentilovy graf a zistili jej nador na mozgu. Keby ju tam vtedy neposlali, uz by tu nebola, na nador sa prislo doslova v hodine dvanastej. A nie, nemala este ziadne typicke problemy ako sa popisuju pri takejto diagnoze. Ani neurologicka nepredpokladala takyto vysledok MR-ka. Skratka, lekar cloveku do hlavy nevidi.

jamimo
4. jún 2024

@koniarova ach jo... Keby len zubár. (kamoška mala takú zubárku, vystriedal ju mladý zubár a ahľaho 8 kazov 😵‍💫)
Najnovšie máme vo vzdialenej rodine prípad= chalan vracanie. Bez dôvodu, nezáväzne na jedlo, spánok, pitie, hlad, meteosenzitivitu... Lekárka stále, to máte od žalúdka 🤮 kúpte si Nolpazu... No a chalanisko nádor na mozgu... Po roku diagnostikovaný a pomaly "pregrcaný" na druhý svet....
A poznám mnohé iné medicínske prístupy= bolí vás hlava? Koho dnes nebolí?! 🤦
Ťahá nohu za sebou, to máte od chrbtice, obstreky a "liečba" skoro 4 roky bez MR... ... a? Skleróza multiplex. Takto by som tu mohla písať do vianoc. Sa môžu hanbiť títo a lá carte medici. Ja osobne by som kanálmi chodila ak by som mala takto pracovať... Ok, jedna vec sú poisťovne, druhá nedostatok ambulancií, tretia choré obyvateľstvo, to uznávam, ALE 🚩 nevedomosť, nevzdelanosť, neochota a vrchol arogancie s úškrnom poloboha v bielom plášti= to je absolútna neprofesionalita a maximálne zlyhanie ľudského faktora! A ten predsa poisťovňu nič nestojí 🤔
Za svoj život spočítam fakt odborníkov na jednej ruke 👆
A tí ostatní? Nie, nie, netreba im tlieskať na balkóne 🤨

Strana
z2