Kúpele Horný Smokovec
Ahoj maminky mate nejake info ohladom kupelov horny smokovec? 🙏🙏🙏Naozaj je to tam take hrozne? Za par dni mame nastupit a co som pocula ake to tam je a co sa tam deje, tak ani sa mi tam nechce chodit...
@riskulca to ti urcite bude stacit, ak sa to taha viac ako rok
@alenka1986 dakujem
Ahojte davaju v jedalni rozpis jedal na cely tyzden? Diky
@alenka1986 ano
@alenka1986 ano a ku koncu tyzdna daju na dalsi tyzden. Ak chcete ukazku jedal, mam pofotene jedalnicky v archive 😄
@eduska anoo poprosila by som 🫣 poslala by si mi na mesenger alebo kam by ti to bolo najjednoduchsie?
@alenka1986 kludne tuto na kona do posty
Ja by som sa spytala,ci je tam dostupna zdarma wifi? Dakujem
@duficka a prosim ta je kvalitna? Prehra youtube?
@alenka1986 ja som odtial pracovala. Cize kvalita fajin. Obcas pomalsi. Ale da sa.
@vivuska666 oki dakujem
Prosim vas,ti co ste tam teraz. Aku obuv zabalit? Tenisky na von, sandale a treba nieco aj na cvicenia vnutri? Dakujem
Vnutri sa chodi v slapkach alebo papuckach. Cvici sa tusim na boso v ponozkach. Crocsy su idealne podla mna. Alebo tie slapky
@zuzita1 ja mam pre deti tenisky, sandale, papucky a gumene slapky. Cvicia v ponozkach.
Ahojte, prosim vas tie co ste tam teraz, kedy ste davali ziadost a kedy vam dali termin? Ako to riesite PN/Očr?/dovolenka? Rozhodujeme sa medzi Lucivnou a HS syn 3r 🙂 ďakujem vam
@sika206 ahoj ziadost som davala niekedy oktober/november, teraz sme tu. Termin som si ziadala letny kvoli skole, dcerka ma 9 r.
dievčatá, ktoré ste boli v kúpeloch, označenie izby B je v Smreku? Alebo kde?
Boli ste niektoré v januári, koľko je tam snehu, rozmýšľam ako mu zabaliť - dokúpiť zimné veci… Ďakujem.
@eduska my sme boli v smreku a mali sme C

@alenka1986 ďakujem a aké diagnózy treba doložiť?