icon

Kúpele Horný Smokovec

beata110
6. nov 2022

Ahoj maminky mate nejake info ohladom kupelov horny smokovec? 🙏🙏🙏Naozaj je to tam take hrozne? Za par dni mame nastupit a co som pocula ake to tam je a co sa tam deje, tak ani sa mi tam nechce chodit...

Strana
z18
galadriel90
5. mar 2026

Ešte mám takú otázku, viaceré tu spomínate ze chodíte na liečebny pobyt s dieťaťom/deťmi pravidelne každý rok, ze ste boli už 5x atd... Mňa teraz prekvapilo ze sprievod si tam platí od 30€ na deň. Ked mame ist na 28dni x 30€- ved to je skoro 900€ len za mňa, bez miestnych poplatkov, bez prania atď atď... Toto ste ako finančne utiahli prosim vas?

lucial123456
6. mar 2026
@galadriel90

Ešte mám takú otázku, viaceré tu spomínate ze chodíte na liečebny pobyt s dieťaťom/deťmi pravidelne každý rok, ze ste boli už 5x atd... Mňa teraz prekvapilo ze sprievod si tam platí od 30€ na deň. Ked mame ist na 28dni x 30€- ved to je skoro 900€ len za mňa, bez miestnych poplatkov, bez prania atď atď... Toto ste ako finančne utiahli prosim vas?

@galadriel90 Presne sa to pohybuje v takýchto sumách a to som schválený sprievod. My ideme 3krat (2krat do Smokovca) a využívame rekreačné poukazy s manželom - vedia vystaviť aj dve faktúry za pobyt, takže suma je cca polovičná

vivuska666
6. mar 2026
@galadriel90

@galadriel90 no na toto sa treba pripravit. Samozrejme ak chcete chodit aj po vyletoch a nebyt len na ubytovni, tak aj tam bude treba peniazky. Plus rezimky na vlak. Si pamatam ze pred dvoma rokmi s vyletikmi som tym nechala cca 1300 EUR za 3tyzdne. Tam aj nejake lanovky boli, pizza vonku, lekaren lebo mladsi mi ochorel……No je to dost.

galadriel90
6. mar 2026

Rekreačný poukaz sa dá vystaviť v Smokovci? Och super, aspon to...

eduska
6. mar 2026
@galadriel90

Rekreačný poukaz sa dá vystaviť v Smokovci? Och super, aspon to...

@galadriel90 ano, daju vam vypisat take tlacivko a vystavia fakturu za 1e, vyzdvihuje sa to v sosne, kde su kancelarie na prizemi. To Vam vsetoo povie pani v prijimacej kancelarii, treba im hlasit, ze si budete uplatnovat rekreacny poukaz. Schvaleny doprovod to ma o 5e na den lacnejsie. Cize clovek si to aj tak zaplati.

nezabudka25
Dnes o 12:20

Dobry den, chcem sa spytat na program cez vikend, maju deti procedury alebo mozem pocitat, ze pojdeme na vylet?

riskulca
Dnes o 12:24
@nezabudka25

Dobry den, chcem sa spytat na program cez vikend, maju deti procedury alebo mozem pocitat, ze pojdeme na vylet?

@nezabudka25 nie su procedury cez vikend,ano vylety🙂

riskulca
Dnes o 12:26

Ahojte,prosim je moznost procedur aj poobede?

vevet
Dnes o 12:38
@riskulca

@riskulca ak si dobre pamätám, poobede už procedúry nebývali. Jedine klimatoterapia, alias individuálny pobyt vonku (bud na dvore alebo prechádzky po okolí).

lucial123456
Dnes o 12:57
@riskulca

@riskulca poobede býva bazén. Zvyšok doobeda. Tak to má aktuálne syn.

riskulca
Dnes o 13:09
@lucial123456

@lucial123456 ok vdaka

lucial123456
Dnes o 13:09
@lucial123456

@lucial123456 a teda doplním: má ho dvakrát do týždňa. Niekedy doobeda, niekedy poobede. Ako mu naplánujú.

Strana
z18