Kúpele Horný Smokovec
Ahoj maminky mate nejake info ohladom kupelov horny smokovec? 🙏🙏🙏Naozaj je to tam take hrozne? Za par dni mame nastupit a co som pocula ake to tam je a co sa tam deje, tak ani sa mi tam nechce chodit...
Ešte mám takú otázku, viaceré tu spomínate ze chodíte na liečebny pobyt s dieťaťom/deťmi pravidelne každý rok, ze ste boli už 5x atd... Mňa teraz prekvapilo ze sprievod si tam platí od 30€ na deň. Ked mame ist na 28dni x 30€- ved to je skoro 900€ len za mňa, bez miestnych poplatkov, bez prania atď atď... Toto ste ako finančne utiahli prosim vas?
@galadriel90 Presne sa to pohybuje v takýchto sumách a to som schválený sprievod. My ideme 3krat (2krat do Smokovca) a využívame rekreačné poukazy s manželom - vedia vystaviť aj dve faktúry za pobyt, takže suma je cca polovičná
Ešte mám takú otázku, viaceré tu spomínate ze chodíte na liečebny pobyt s dieťaťom/deťmi pravidelne každý rok, ze ste boli už 5x atd... Mňa teraz prekvapilo ze sprievod si tam platí od 30€ na deň. Ked mame ist na 28dni x 30€- ved to je skoro 900€ len za mňa, bez miestnych poplatkov, bez prania atď atď... Toto ste ako finančne utiahli prosim vas?
@galadriel90 no na toto sa treba pripravit. Samozrejme ak chcete chodit aj po vyletoch a nebyt len na ubytovni, tak aj tam bude treba peniazky. Plus rezimky na vlak. Si pamatam ze pred dvoma rokmi s vyletikmi som tym nechala cca 1300 EUR za 3tyzdne. Tam aj nejake lanovky boli, pizza vonku, lekaren lebo mladsi mi ochorel……No je to dost.
Rekreačný poukaz sa dá vystaviť v Smokovci? Och super, aspon to...
@galadriel90 ano, daju vam vypisat take tlacivko a vystavia fakturu za 1e, vyzdvihuje sa to v sosne, kde su kancelarie na prizemi. To Vam vsetoo povie pani v prijimacej kancelarii, treba im hlasit, ze si budete uplatnovat rekreacny poukaz. Schvaleny doprovod to ma o 5e na den lacnejsie. Cize clovek si to aj tak zaplati.