icon

Lekár predpisujúci Ozempic v Košiciach?

milan15
Dnes o 10:31

Ahojte, neviete náhodou odporúčiť lekára v KE ktorý predpisuje Ozempic alebo podobnú skupinu liekov? Ďakujem.

anonym_540bfb
Dnes o 10:35

Zaujimalo by ma, kolko to stoji. Lebo nechat preplacat poistovnou chudnutie po tom, ze sa ludia vyzeru ... Este sa da chapat pri cukrovke, ale ak chcu ludia len lahko chudnut, nech si zaplatia plnu cenu.

andrea_82
Dnes o 10:39
@anonym_540bfb

Zaujimalo by ma, kolko to stoji. Lebo nechat preplacat poistovnou chudnutie po tom, ze sa ludia vyzeru ... Este sa da chapat pri cukrovke, ale ak chcu ludia len lahko chudnut, nech si zaplatia plnu cenu.

@anonym_540bfb to, ze lekar liek predpise, neznamena, ze nezaplatia plnu cenu. Len si to proste nemoze hocikto kupit len tak navolno, musi to byt schvalene lekarom.

anonym_540bfb
Dnes o 10:41
@andrea_82

@anonym_540bfb to, ze lekar liek predpise, neznamena, ze nezaplatia plnu cenu. Len si to proste nemoze hocikto kupit len tak navolno, musi to byt schvalene lekarom.

@andrea_82 Potom vyvstavaju dalsie otazky. 1. Preco proste nejedia menej, usetria na jedle, aj za ozempic. 2. ako to, ze ludia sa nebudu ockovat proti covidu, kde hrozila smrt pri nakaze, ak ochoreju, ale cisto z lenivosti su ochotni si napichat do seba cokolvek (ozempic, munjaro,...) bez ohladu na vedlajsie ucinky. To plati aj o botoxe, silikonoch, steroidoch z internetu,...

andrea_82
Dnes o 10:45
@anonym_540bfb

@andrea_82 Potom vyvstavaju dalsie otazky. 1. Preco proste nejedia menej, usetria na jedle, aj za ozempic. 2. ako to, ze ludia sa nebudu ockovat proti covidu, kde hrozila smrt pri nakaze, ak ochoreju, ale cisto z lenivosti su ochotni si napichat do seba cokolvek (ozempic, munjaro,...) bez ohladu na vedlajsie ucinky. To plati aj o botoxe, silikonoch, steroidoch z internetu,...

@anonym_540bfb jaaaj, keby to bolo take jednoduche menej jest a lahucko chudnut. Nesud, ked si asi nikdy nebola v situacii, ze si skusila hocico a nic nezaberalo. Ja by som sice ozempic na chudnutie nebrala, ale kazdy nech si zvazi sam, co urobi so svojim telom.

sara07
Dnes o 10:47
@anonym_540bfb

@anonym_540bfb na plne preplatenie nejak 75€ cca len ak predpiše diabetolog , na plnu uhradu pacienta môže predpisat hocikto .. a tak to aj vyzera , pripadne na papierovy recept ktory sa nemusi nikde evidovat