Má niekto skúsenosti s Ozempicom na chudnutie?
Ahojte. Je tu niekto, kto ma vyse 100kg a dr. mu predpisal Ozempic na znizenie vahy?
Mate skusenosti?
Dakujem za reakcie.
Staci upravit stravu byt v kalorickom deficite, viac sa hybat a vaha pojde velmi rychlo dole… naco pchat do seba lieky ktore telo nepotrebuje
@klarissa25 stačí reagovať na otázku a odpovedať k veci... naco písať nevyziadane rady na ktoré sa nikto nepyta
@klarissa25 stačí reagovať na otázku a odpovedať k veci... naco písať nevyziadane rady na ktoré sa nikto nepyta
@anonym_a7c6ce no ja som napisala aspon nejaku radu. Co si napisala ty?
@anonym_a7c6ce no ja som napisala aspon nejaku radu. Co si napisala ty?
@klarissa25 ja nemám radu, ja som prišla, lebo ma zaujímali reálne odpovede. Ale tradične , ako to uz býva tu musela byt aspoň jedna ako ty
Svokra brala 0,5 schudla zopar kilo za vyše roka
Potom pribrala ďalší polrok ,dali jej 1 a zatiaľ nechudne
Takže hej nespoliehať sa...
Ozempic je ale priamo určený na diagnózu diabetes. Ak nemáš diabetes, lekár ti môže predpísať Mounjaro. To je priamo na chudnutie. Bohužiaľ je na priamu úhradu, cca 240€ za mesiac.
@ghelena Každý boží deň je tu táto otázka a je úplne zbytočná. Prvý krok je buď praktický lekár, obezitolog, endokrinolog, diabetológ, gynekológ ale musí to byť LEKÁR. Preparáty sú tri dostupné, záleži či sa rieši len obezita, v tom pripade BMI nad 35 skúmajú sa pridružené ochorenia, komplet krvný obraz, EKG, je tam veľké množstvo nežiadúcich účinkov riešia sa benefity oproti riziku nežiadúcich účinkov. Liečba je plne hradená v prípade obezity pacientom, na začiatku okolo 180e najnižšie dávky na mesiac, podávajú sa formou injekčného pera.
Dávky sa zvyšujú a stúpa aj cena, treba s tým počítať.
Nie je to zázrak vyžaduje sa dodržiavanie stravovania a pohyb je to skôr pomocná barlička. Každopádne smer lekár treba posúdiť celkový zdravotný stav a budeš vedieť či je táto cesta vhodná pre teba.
Je tu tisíc zbytočných tém o týchto liekoch. Čo keby ste si skúsili nájsť staršie debaty? To sú ľudia leniví už aj nájsť si existujúce temy?
Je tu tisíc zbytočných tém o týchto liekoch. Čo keby ste si skúsili nájsť staršie debaty? To sú ľudia leniví už aj nájsť si existujúce temy?
@katkazatka prečo ta to obťažuje? Prečo sem vôbec chodíš? Niekedy sa chcú ľudia porozprávať. Ak budu ľudia chodiť čítať len stare témy, mk môžu rovno zrušiť. Čo tak sa radšej naučiť nestarat sa do vecí ktoré ta nezaujímajú.
@katkazatka prečo ta to obťažuje? Prečo sem vôbec chodíš? Niekedy sa chcú ľudia porozprávať. Ak budu ľudia chodiť čítať len stare témy, mk môžu rovno zrušiť. Čo tak sa radšej naučiť nestarat sa do vecí ktoré ta nezaujímajú.
@anonym_a7c6ce pretože mi príde hlúpe a zbytočné zakladanie duplicitnej témy.
Svokra brala 0,5 schudla zopar kilo za vyše roka
Potom pribrala ďalší polrok ,dali jej 1 a zatiaľ nechudne
Takže hej nespoliehať sa...
@anonym_3eabe8 Moja mama presne takto isto ...
@anonym_a7c6ce pretože mi príde hlúpe a zbytočné zakladanie duplicitnej témy.
@katkazatka kiež by ti prišlo hlúpe reagovať na ne a diktovať co sa kto môže pýtať. Ale ty budeš asi z tých co tu trčia každý deň, ze? 🥹
@katkazatka kiež by ti prišlo hlúpe reagovať na ne a diktovať co sa kto môže pýtať. Ale ty budeš asi z tých co tu trčia každý deň, ze? 🥹
@anonym_a7c6ce Kiež by ti prišlo hlúpe reagovať na to, čo môže kto napísať.
@anonym_a7c6ce Kiež by ti prišlo hlúpe reagovať na to, čo môže kto napísať.
@katkazatka napíš to 100x ako domácu úlohu. Možno si to dobuducna zapamatas.
@katkazatka napíš to 100x ako domácu úlohu. Možno si to dobuducna zapamatas.
@anonym_a7c6ce vidím, že už hneď v prvých riadkoch tejto témy si prudila.😁 Chod si dat buchtu.

Staci upravit stravu byt v kalorickom deficite, viac sa hybat a vaha pojde velmi rychlo dole… naco pchat do seba lieky ktore telo nepotrebuje