Lichen sclerosus et athopicus - liečba ?
Dobrý deň, hľadám niekoho kto by mi vedel pomôcť a poradiť .... Ide hlavne o liečbu a výmenu informácii o tejto chorobe... Ďakujem
Ahojte žienky
to čo som vám písala o tých posledných krémoch.je to super.vsetko mi mizne.Tak si ma prečítajte vyššie a prediskutujú to s gynekológom.drzim palceky.nazov krémov máte.Tu niekde vyššie som všetko písala.papa a krásny večer.zaberaaa to super.a teším sa z toho.drzim palceky.
@dominika1610 ahoj.napisem to SEM znovu.len chviličku terazz som přišla domov z prace
@dominika1610 Momerasonfuroaat Vet Mylan 1mg/g zalf.....toto je ta mastička a ta druhá je Vaseline Paraffine 110-230mPa.s
Aj mna caka biopsia :( je to hrozne ako to boli a nvm co s tym.podla mna na 99perc.je to ono kazdy mesiac sa to zapaluje
@lucinka106 prosím ťa, nemôžeš napísať značku, alebo hodiť link na tú vazelínu? Ukázalo mi ich viac druhov. Ďakujem. Mne dal kožný len lipobase krém na premastenie a ešte AQVITOX-D roztok.
@lucinka106 prosim Ta, mohla by si mi blizsie napisat priznaky? A kde na Slovensku alebo v Martine to diagnostikuju?
@1ryba diagnostika je 100%potveditelna len 9 odobrani vzorky z miesta a liečba no každá to ma skoro inak ale nieje to liečitelne
@adelkaanetka dobrý večer, prosím Vás dalo by sa pridať do tejto skupiny? Ďakujem

No uvidím zienky....Bo mám tam dosť bielych fliacikov...a neviem si teda predstaviť, že mu povedia....rezať.sorry za vyraz...to ma hah asi drbne.