Má niekto chrípku a aké sú príznaky?
Ahojte. Chcem sa len opytat ci niekto v tomto obdobi neprechadzate chripkou. A ak ano kolko s nou uz bojujete a ake mate priznaky? Dakujem za vsetky odpovede 😀
@helena1982 To ano, to mas pravdu. Ale ked sme prezili doteraz, tak prezijeme aj toto 😀 Ved to je uz teraz polovica uspechu. Pol dna je uz ozaj super 🙂
@diankadop Toto byva u mna vzdy otazne, ze ako to bude prebiehat v ten ktory mesiac 😀
@gdulskadarina Podobne. U mna to zacina byt uz pomaly aj take kritickejsie, ze to nie je ani kazdy mesiac. Ale o to viac ma to vzdy zaskoci. Preto ja stale nosim iste veci so sebou, nech mozem vcas zakrocit 😀
Viete, co bola ta chripka v zime okolo sviatkov? Tak vas nepotesim, ale zevraj sa to zase zacalo tak viacej objavovat.
Ja som praveze nic take nepostrehla. Vcera sme pozerali s muzom vecer telku a on mi hovori, ze vidis? Teraz nedavaju ziadne reklamy na vitaminy a spreje do nosa, nic od bolesti a taketo. A reku ozaj, takze teraz sezona nie je 😀 Skor teraz ficia kremy na klby a taketo veci 😀
@helena1982 toto si musim vsimnut 😀 my mame este zasoby asi zo vsetkeho. hlavne v zime som nakupila take tie horuce napoje kadejake, ked sme boli prechladnuti, cetalgenu niekolko baleni, ze nech mame, teraz som dokupovala na alergiu a musim este pre majku detske vitaminy dokupit, ale to nikdy neviem, co mam vybrat.

@a_andrejka4 Vsade citam a pocujem, ze ten kasel aj niekolko tyzdnov sa drzi. Ja si skor myslim, ze to treba len tak nechat, nech to odozneje. Lebo nie je to kasel taky ako pri chorobe uz, takze nejake sirupy, kvapky, to mi pride zbytocne davat.