Má niekto chrípku a aké sú príznaky?
Ahojte. Chcem sa len opytat ci niekto v tomto obdobi neprechadzate chripkou. A ak ano kolko s nou uz bojujete a ake mate priznaky? Dakujem za vsetky odpovede 😀
@kaki3 Bohuzial je to tak. To mi aj manzel pomaly kazdy den hovori teraz, ze ten bol soplavy v robote, henta mala cerveny nos od smrkania, dalsi sa tam drhne pol dna... Oni maju napriklad aj ze dochadzkovy bonus a ked vymeska nejake dni, tak on pride. Takze ja tomu aj na jednej strane rozumiem, preco chodia takto do prace...
@gdulskadarina Akoze tak ti poviem, ze sa ani necudujem. Akurat vcera sme sa o tom bavili so susedkami, ze teraz je chripka rozmohnuta, hentam maju pre zmenu vsi v skolke, dalsi nejaky zapal, co aj oci a usi chyta.... Akoze jedna radost. Uz nech sa ochladi, nech je zima, aspon tieto choroby sa vytratia.
@gdulskadarina Ale vsak zbehni aj inde, co si jak 😀 Teraz maju v Lidli akciu na mandarinky 😀 To nesuvisi absolutne nijak, len mi to napadlo na margo toho, co si napisala, ze si v lekarni castejsie ako v inych obchodoch. Ale tak aj tie mandarinky vedia pri chripke do istej miery pomoct 😀
@helena1982 Ako doplnok dobre, ale nevyliecia ju. Viete ako to myslim. Tie lieky si s tym poradia najrychlejsie. A myslim, ze v tejto dobe ide ludom hlavne o to. Co najrychlejsie byt schopni fungovania.
@zuzizu2 ja myslim, ze nie je, ale co ja zmozem 😀 doktorovi ist nechce, lebo sa boji, ze ho necha doma a nechce v praci vymeskat. povedal, ze to v pohode zvlada, ked si da nejake lieky, ked citi, ze to nanho ide. akoze na nom nie je na prvy pohlad poznat. uvidime, ci ho to skor dostane alebo sa z toho uplne vystrebe. prijimam stavky 😀
@helena1982 Skoda, ze to az teraz citam 😀 Ale tak jasne, ze aj inam chodim 😀
@diankadop Ten je fajn, ja si ho tiez davam, ked na mna nieco lezie. On obsahuje viacero tych zloziek, ze viacerymi smermi ucinkuje.
@zuzizu2 Ved jasne, ja som to len vtedy zachytila, tak som to tu vyuzila. Ale je pravda, ze u nas v takomto zimnom obdobi je doma zakazdym viacej ovocia ako v lete. A pritom v lete je to ovocie praveze aj dostupnejsie. To je mi zahada 😀
@gdulskadarina To nic, oni su totiz zase 😂
@helena1982 Haha dobre vediet. Zastavim sa, ked pojdem na postu 😀
Inak musim zaklopat, ale my sa momentalne drzime teraz a nikto ani len neposmrkava. U vas ako?
@kaki3 Akoze ja to na jednej strane aj chapem, ale na druhej strane si hovorim, ze chory clovek nema medzi zdravymi co robit. A dopadlo to teda ako? Ustal to?
@helena1982 Mozno sme nauceni este od kedysi, ze nie vzdy bolo vsetko dostupne. Ale teraz vies kupit aj ananas v lete, hrozne po cely rok...
@kaki3 Uz som o nej citala s roznymi privlastkami. Ale akoze otrasna pliaga, my sme si tym presli cez sviatky. To sme boli len take nevladne tela pohode kade tade, nevladali sme nic, hlava bolela, kasel, teplota...
Ešte pred vianocami sme schytali.Vsetci už našťastie ok no ja ešte stále kašlem a soplim už som stoho na nervy
@anonym_c75b40 Toto presne aj ja. Akoze samotna chripka odznela v podstate rychlo, ale kasel mam uz druhy tyzden.

@gdulskadarina To je stale este ten lepsi pripad 😀