icon

Má niekto skúsenosť s Magnoslov magnéziom?

inga000
3. nov 2024

Ma niekto skusenost s Magnoslov magnezium ? Neviem preco ale mam pocit ze mi skor protazil

earlgrey
3. nov 2024

piješ ho pomaly? lebo ak ho vypiješ naraz, tak presedíš hodnú chvíľu na záchode

inga000
autor
3. nov 2024

@earlgrey pijem ho pomaly a uzivam ho kvoli panickej poruche ale príde mi ze mi je po nom horsie

16zolik16
4. nov 2024

@inga000 skúšala si Magnerot? Ja som mal tiež Panické ataky a Magnerot mi sadol najviac plus práca s dychom

abcabcada
4. nov 2024

Mne napríklad veľmi znižoval tlak, takže si to rozrobím do litru čaju a pomaly pijem... Keď som si dala vrecko naraz tak za jedno som mala tlak na pokraji a za druhé som utekala 💩

evkamotka
4. nov 2024

Ja ho pijem a je to pre mna citronova malinovka. Nic necitim

stanulienkat
4. nov 2024

Nemá sa ti z neho prečo príťažiť, je to obyčajný horcik.

lenkakravcova
4. nov 2024

@inga000 ja ho mám na migrénu a pomáha mi. Ale nedávam si ho každý deň, tak raz do týždňa a keď cítim že by som mohla mať migrénu - vtedy to pomáha s tým že ustúpi čiastočne.

majlo1234
4. nov 2024

Pila som ho hodnw pocas tehotentsva a po porode. Posobil na mna ako laxativum😀inak su na trhu urcite lepsie produkty s horcikom

stanulienkat
4. nov 2024

@majlo1234 Magnosolv patri k najlepsim. Vsetky horciky su mierne laxativne.

luccija
4. nov 2024

@inga000 ja s ním mám len dobré skúsenosti aj, keď veľa ľudí hovorí, že sú aj lepšie mg.Uzivam ho na noc mám nízky tlak a ráno ma utlmoval

ctrl
4. nov 2024

@inga000 Magnosolv - veľmi mal obsach magnezia príliš vela soli záťaž na obličky a žalúdok . Čiže žiadny zázrak .
https://www.andrejmedved.sk/medved-natural-3/at...
Za mna najlepší tento a hlavne prírodný

kiki68
4. nov 2024

No je to na zaciatku taka sleha, mala som ho v tehu

evkamotka
4. nov 2024

@stanulienkat placebo

kik2022
4. nov 2024

@inga000 ja som ho pila pár týždňov v tehotenstve a dr kázala vypiť na 2x a nie naraz

stanulienkat
4. nov 2024

@ctrl nedočitala som sa aký obsah horčíka majú tieto "zazracne" tablety. Majú vôbec nejaké klinické skúšania, lebo pánko si môže napísať cokoľvek. Prírodný- neprirodný ...ostatné sú aké? Tento pán to získava odkiaľ? To je taký marketing na vymývanie mozgov. Staci napisat prirodne a uz ma zazracne ucinky.

stanulienkat
4. nov 2024

@evkamotka preco myslis?