icon

Mám jedno dieta kojim a chcem Danu

twojaa
6. jan 2018
janinah
•
6. jan 2018

a čo takto ísť ku gynekologovi?on to musí zhodnotiť,teoreticky môžeš byť aj tehotná

mishicca
•
6. jan 2018

Ja som kojila do 8 mesiacov..DANU mi dal presne posledny den sestonedelia...a to som zacala aj krvacat a bralo sa to ako prva menstruacia po porode. Ale ZA MNA DANU neodporucam..po 2.5 roku isla von...

twojaa
autor
•
6. jan 2018

Gynekolok povedal ze mozem .. Ale bojim sa co ket uzz nebudem môcť mať detieta.. Ma niekto stim skusenosty...

mishicca
•
7. jan 2018

Preto isla von... zrazu ze endometrioza a vajecnik von cely... neni to dokazane, nie som lekar, je to LEN moj vnutorny pocit, ale myslim, ze to bolo z DANY. Mala som divne pocity z toho telieska, a dokonca 3x za toho 2.5 roka sa mi stalo, ze som chytila megabolesti, krce, porovnatelne s kontrakciami.. mam dojem, ze to teliesko vypudzovalo nejaky zarodok, lebo to preslo vzdy tak po polhodine a velkej davke analgetik.... ja zvolim po dalsom -poslednom- porode uz urcite iny druh antikoncepcie

opica_skorica
•
7. jan 2018

@mishicca @twojaa Moja známa mala Danu. Niekoľko rokov (povedzme si na rovinu, vždy je to pre muža). Nevedala, z čoho plynú bolesti brucha. A zrazu to prišlo. Sepsa. Z Dany. Rýchlo von a ledva jej zachránili život.
Pre muža trpela. Povedala, že už nikdy viac. Nech on používa kondóm.