icon

Mám neliečiteľný kašeľ

20. feb 2026

Ahojte mám problém
Kašlem celkom často , resp s hrdlom mám často niečo odkedy nemám krčné mandle
Lenže v decembri som mala neskutočny kašeľ skriabanie dusila som sa
Brala som ATB vitamíny lieky
Do 2 týždňov to prešlo , týždeň na to zas ten neskutočný kašeľ takže zas ATB a iné lieky
Hrdlo ma síce neboli ani nepicha v chrbáte pľúcach ako vtedy ale odvtedy sa dusím stále
Brala som sirupy kvapky inhalatory spreje cmulacie tablety , dokonca bylinkový čaj čo radil pľúcny ( slez , Kamilka , Plucnik ..sypaný )
Bola som na RTG pľúc všetko v poriadku , výter z hrdla všetko ok
Znížená spirometria skrz vyššej váhy
Ale dusím sa stále
Keď sa rozkaslem trvá kým to prestane
Cukríky voda nepomôžu ani čerstvý vzduch
Dusím sa stále
Alergie nemám
Nikto nepozná príčinu môjho kašľu 🤷🏻
Nejaká rada hocičo ?
Obmedzuje ma to v živote
Keď kašlem moc zvraciam a točí sa mi hlava

sss777
21. feb 2026

@anonym_autor
Nechala by som sa vyšetriť ešte na čierny kašeľ, je toho teraz veľmi veľa.

anonym_fd812c
21. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_fd812c triplixan

@anonym_autor kasel ako neziaduci ucinok pri triplixame je u 1 z 10 ktori ho beru

autor
21. feb 2026
@anonym_fd812c

@anonym_autor kasel ako neziaduci ucinok pri triplixame je u 1 z 10 ktori ho beru

@anonym_fd812c ja viem predošlé lieky toho obsahovali viac vtedy som kaslala a zmenil sa , prestance to obsahujú tiež
Ale triplixanom to nieje

anonym_fd812c
21. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_fd812c ja viem predošlé lieky toho obsahovali viac vtedy som kaslala a zmenil sa , prestance to obsahujú tiež
Ale triplixanom to nieje

@anonym_autor tak potom je to kasel mimozemskeho povodu 🤭

autor
21. feb 2026
@anonym_fd812c

@anonym_fd812c ja už neviem čo to je 🤷🏻 ale keď sa pri šoférovani začnem dusiť že sa mi točí hlava tak je to hrôza , hneď brzdim

anonym_f81301
21. feb 2026
@anonym_fd812c

@anonym_fd812c skôr psychickeho by som povedala.

sisa_s
21. feb 2026

Moze to byt aj triplixanom, treba liek bez ACE inhibitora, konzultuj s Dr, ktory liek predpisal

anonym_e20a38
21. feb 2026
@stela567

Jazvecia masť potierať a kazdy den 1 lyžičku zjesť. Kvalitnú od poľovníka.

@stela567 😂😂😂😂

anonym_e20a38
21. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_fd812c ja už neviem čo to je 🤷🏻 ale keď sa pri šoférovani začnem dusiť že sa mi točí hlava tak je to hrôza , hneď brzdim

@anonym_autor poinfekcny kasel.moze trvat aj niekolko mesiacov

majlo1234
21. feb 2026

Kortikoidny sprej? Pomohlo mi to od dlhodobeho kasla

autor
21. feb 2026
@sisa_s

Moze to byt aj triplixanom, treba liek bez ACE inhibitora, konzultuj s Dr, ktory liek predpisal

@sisa_s riešilo sa to a naozaj to liekmi nieje

anonym_74d9b7
21. feb 2026

@anonym_autor čaj divozel

anonym_ca835e
21. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_b2fde4 všetko v poriadku 😏 nechápem ten kašeľ vyčerpáva ma to

@anonym_autor tak schudni! a chod na gastro

hariet
21. feb 2026

@autor citala som o takom pripade, ze nevedeli zistit pricinu takehoto kasla a nakoniec to bola zatka mazu v uchu, ktora neustale drazdila nerv, ktory sposoboval to kaslanie. Ked si uz ozaj vysetrila vsetko, skus aj orl.

autor
21. feb 2026
@anonym_ca835e

@anonym_autor tak schudni! a chod na gastro

@anonym_ca835e ľahko sa to napíše veru 🤣

oblecenie99
21. feb 2026

Známej takto zistili čierny kašeľ... Ale predpokladám, že tieto vyšetrenia máš za sebou..
Ja by som to ešte tipovala na postinfekcny kašeľ. Nemala si teraz Covid? Aj chrípka je celkom zaujímavá toho roku (som chorá dva mesiace, s prestávkami dokopy cca 7 dní 🫤).

anonym_ca835e
21. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_ca835e ľahko sa to napíše veru 🤣

@anonym_autor namiesto toho aby si tu vysedavala a vypisovala si mala ist na prechadzku alebo si doma zacvicit a nie tu fnukat

autor
21. feb 2026
@anonym_ca835e

@anonym_autor namiesto toho aby si tu vysedavala a vypisovala si mala ist na prechadzku alebo si doma zacvicit a nie tu fnukat

@anonym_ca835e ja riešim kašeľ a nie moju váhu a tak isto to nieje tvoj problém
Ak máš potrebu rýpať skús inú tému

anonym_4570d0
21. feb 2026

Skús babské rady. Jazvečiu alebo kačaciu masť na priedušky. Cibuľový sirup (cibuľa rozpúšťa hlieny). Cesnakové mlieko (čistí dutiny, ničí choroboplodné zárodky v tele). Z bylín slez, prvosienka, zádušník, tymián, materina dúška. Plus by som pridala inhaláciu - klasika Vincentkou. A možno aj s Yabrom. Ako si na tom, keď si vonku? tiež kašleš?

zafir01
21. feb 2026
@anonym_autor

@simsalabim dlho mám vysokú váhu a toto mám len od decembra
Dýcham normálne len znížený objem ale lekár povedal že to je pri mojej váhe normálne inak nemám nič s pľúcami , aj RTG čisté

@anonym_autor skoro ako ja .25. Dec som dostala chripku cez 39 horucky , len som spala . ,odnieslo si to zahnisane hrdlo riadne .na silvestra som zacala kaslat a kaslem doteraz. Opat som pn . V pondelok som sla na urgent v noci . Zobudila som sa na ostru bolest v hrudniku a problem s dychanim .nakoniec po dvoch infuziach to na obed povolilo . Asi medzireberne svaly natiahnute alebo nieco take . Teraz som opat horuckovala . Tepy v pokoji cez den 100-120 zadycham sa hned , u dr dychanie ciste ale ja sa necitim vobec dobre . Vcera som precitala jednu stranu z knihy detom a nenormalne zadychana . Hned unavena . Zistili mi len anemiu . Uz ma to hneva , lebo som velmi akcny clovek a velmi vela mi toho uteka .
Stopla som treningy v gyme na 1,5 mesiaca . V praci mam volno este tyzden , ale doma 4 deti .a ja ked 30 min nieco urobim , telo ma nuti si sadnut ,ci lahnut vyvyseno a pospat 15 min a tak dookola .

1miriama1
21. feb 2026

Necitala som komentare, ale u mna zistili astmu. Obvodna mi robila vselijake testy, vytery, rtg pluc; atb som mala dvoje-troje, kym mi zabrali. Po tom, ako som prekonala tazky kovid v 2021, som mala problem s kaslom aj len pri nadche a nevedela som sa ho zbavit aj 3-4 mesiace, tak ma poslala v lete 2025 k plucnemu, mam inhalator a sice este tak vela casu neubehlo, ale citim sa super. Drzim palce!🍀

anonym_ca835e
22. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_ca835e ja riešim kašeľ a nie moju váhu a tak isto to nieje tvoj problém
Ak máš potrebu rýpať skús inú tému

@anonym_autor ja ti radim v dobrom predsa! Aj tam moze byt problem! Schudni

autor
22. feb 2026
@anonym_ca835e

@anonym_autor ja ti radim v dobrom predsa! Aj tam moze byt problem! Schudni

@anonym_ca835e jasné doteraz problém nebol ale zrazu je
Dýcham v poriadku
Ide o rypanie a nie v dobrom to si nechaj

anonym_ca835e
22. feb 2026
@anonym_autor

Dýcham v poriadku

@anonym_autor ved mas kyselinu to mas z tej nadvahy a zleho stravovania!

anonym_ca835e
22. feb 2026
@anonym_autor

Dýcham v poriadku

@anonym_autor nejde o rypanie, len sa opytaj si tvoje bmi je v poriadku!

autor
22. feb 2026
@anonym_ca835e

@anonym_autor ved mas kyselinu to mas z tej nadvahy a zleho stravovania!

@anonym_ca835e tu mám málokedy a nevieš ani ako sa stravujem , choď rypat inde a komplexy si ries tiež inde tvoja vec to nieje
Podstata príspevku je iná a nesúvisí to

janaspa
22. feb 2026
@anonym_autor

@dzulli1980 nie nikto ma neposlal

@anonym_autor ano m9ze to byt zapal pazeraka

anonym_ca835e
22. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_ca835e tu mám málokedy a nevieš ani ako sa stravujem , choď rypat inde a komplexy si ries tiež inde tvoja vec to nieje
Podstata príspevku je iná a nesúvisí to

@anonym_autor typicke spravanie
Vsetko ostatne moze byt na vine ale stravovanie, alergie, intolerancie a nadvaha - to je uplne v poriadku
Tak sa nadalej trap a vyplakavaj tu

kandrea
22. feb 2026
@anonym_c88b82

Pripajam sa k vyssie napisanemu, pytaj sa na gastro. Mne zostal kasel po chorobe, permanentne steklenie v hrdle, pri nadychu, nepomahalo nic. Akurat, ze som nekaslala v noci. Diagnoza tichy reflux. Prelieceny a vsetko ok odvtedy.

@anonym_c88b82 ako vás preliecili čo ste brali? Dcéra stále kašeľ zapálený pažerák podozrenie na reflux od ORL. Helicid 10 sa nedá zohnať tak dávame len gastrotuss.

kandrea
22. feb 2026
@terezia74

@anonym_autor mám syna s refluxom, pokým sme prišli na príčinu kašľa, trvalo 3 roky , pýtaj sa na gastro, držím palce

@terezia74 prosím a zlepšilo sa to? Kľudne IP ak máte nejaké rady ako pomôcť dieťaťu so skrytým refluxom.kasel nonstop.