Mám obavy z možného vážneho nálezu na prsníku
Mám predtuchu že mám niečo vážne na prsníku ..ešte sa mi v ňom tvorí mlieko ale s tým to asi súvis nebude mať .proste zrútil sa mi cel svet ešte aj 2,5rocne dieťa mám ..V decembri som síce bola na sono ale tam mi doktor nepovedal nič nevedel čo to je za nález že či je cysta alebo čo ..po čase mám zas tam problémy ..cítim bodavu bolesť ,tahavu a mimochodom sa mi to rozšírilo aj pod pazuchou..cítim hrcku aj pri bradavke aj v boku aj pod pazuchou..cele to podľa mňa metastazuje .sol vybavená nemusím už ísť ani na sono !!! prečo sa mi to muselo stať ?? Prečo práve ja ???
@anonym_d7ffad ale ja si nič nemahovaram ja sok vybavená ísť tam aby mi moja gynekologička povedala tu strašnú diagnózu ?
@dana243 ale ved to moze byt hocico. Klud.
@anonym_35e537 zápal trištvrte roka ??
@dana243 už si dostala odpoveď na prvej strane.
@anonym_b028a1 a čo ako tým vyriešim? Keď tam pôjdem ?? Povedia mi že mám rakovinu a čo potom ??
@dana243 kurna zena! Mas male dieta, tak sa staraj aby malo matku. Miesto toho, ze sa tu lutujes zacni problem riesit. Ihned. Ak to nic nie tak to bude v poriadku ak je to vazne, cim skor sa zacnes liecit, tym vacsia sanca, ze tvoje dieta neskonci ako polosirote. Si MATKA, zodpovedna nielen za seba ale aj za dieta. Tak sa podla toho aj spravaj. Normalne si mi zdvihla tlak, ako moze byt nejaka matka taka sebevstredna. Keby som ta mala po ruke, tak s tebou budem triast dovtedy kam sa nespamatas, ale nie si na blizku, tak ti to aspon napisem. Spamataj sa a ries to! A ano, viem co pisem, mala som podobne ale nemyslela som na seba ale na to aby deti neprisli o mamu. Riesila som to aj ked som sa bala najhorsieho.
@januska12323 😂😂😂😂😂
@dana243 čo je ti smiešne? Smeješ sa akurát svojej tupote. Alebo si troll,lebo príčetný človek by sa takto nesprával
@dana243 v dnesnej dobe je to vacsinou uspesne, najma ak sa to zisti vcas. Som toho prikladom (inflamatorny karcinom prsnika, co je velmi agresivny nador), ale nieco som pre to aj urobila - isla som hned k lekarovi a zacala sa liecit.
@emjee tak to ste mali šťastie ..väčšinou ľudia po chemo zomrú tak to ste fakt mali statsie
@anonym_560351 ty si troll ty piča
@dana243 no ty si naozaj už vybavená, amen
@dana243 žena, tebe šibe ale ozaj. Hneď zajtra choď k tomu gynekológovi a rob až potom unáhlené závery. Máš dieťa, ale chovas sa ako puberťáčka. Žiadna rakovina to byť nemusí..a keby aj nedajboh bola, v dnešnej dobe sa dá krásne liečiť.
@anonym_caf8cd áno po chemo istá smrť 😂
@anonym_caf8cd áno po chemo istá smrť 😂
@dana243 Ty si naozaj robis srandu z ludi, ktori maju rakovinu 😠. Si nahlasena.
@emjee tak to ste mali šťastie ..väčšinou ľudia po chemo zomrú tak to ste fakt mali statsie
@dana243 prosim ta, netrep. Uspesnost vyliecenia rakoviny sa blizi k 95%, cize zo 100 zien, ktorym bola diagnostikovana je 95 vyliecenych. Liecba je rozna, operacny chemoterapia, radiacna. Pri vcas diagnostikovanej nie je liecba drasticka. Uz nezijeme v davatnastom storoci, mame dobre diagnosticke matody a aj liecebne postupy.
Zajtra pekne krasne naklusaj pre vymnny listok na USG a mamografiu, poziadaj lekarku aby ti napisala urgentne vysetrenie a chod rovno do mamarneho centra. Jedno mas aj priamo v Trencine v nemocnici.
Ozaj, tvoj muz je kde? Co on na to hovori? Lebo mal by to riesit, ty stracas kontrolu nad sebou, mal by to riesit s tebou. Urgentne
@dana243 prosim ta, netrep. Uspesnost vyliecenia rakoviny sa blizi k 95%, cize zo 100 zien, ktorym bola diagnostikovana je 95 vyliecenych. Liecba je rozna, operacny chemoterapia, radiacna. Pri vcas diagnostikovanej nie je liecba drasticka. Uz nezijeme v davatnastom storoci, mame dobre diagnosticke matody a aj liecebne postupy.
Zajtra pekne krasne naklusaj pre vymnny listok na USG a mamografiu, poziadaj lekarku aby ti napisala urgentne vysetrenie a chod rovno do mamarneho centra. Jedno mas aj priamo v Trencine v nemocnici.
Ozaj, tvoj muz je kde? Co on na to hovori? Lebo mal by to riesit, ty stracas kontrolu nad sebou, mal by to riesit s tebou. Urgentne
@viestta Stara pani vy asi ste este nemali rakovinu v rodine, ze? Lebo urcite 95 zo 100 nie je uspesne vyliecenych. Je to tak, ze vacsina ludi zomrie. Niekto sa z toho dostane, a rakovina udrie este silnejsie a koniec. Ale par percent prezije a zije ako predtym. Preto treba verit na zazrak, ze akurat dotycny/a prezije. Ale tato pani si robi z rakoviny srandu a dava rehotajucich smejlov...
@viestta Stara pani vy asi ste este nemali rakovinu v rodine, ze? Lebo urcite 95 zo 100 nie je uspesne vyliecenych. Je to tak, ze vacsina ludi zomrie. Niekto sa z toho dostane, a rakovina udrie este silnejsie a koniec. Ale par percent prezije a zije ako predtym. Preto treba verit na zazrak, ze akurat dotycny/a prezije. Ale tato pani si robi z rakoviny srandu a dava rehotajucich smejlov...
@anonym_8595fb mlada pani, bavime sa o karcinomoch prsnika, takze si racia pozriet statistiky.
@anonym_8595fb mlada pani, bavime sa o karcinomoch prsnika, takze si racia pozriet statistiky.
@viestta Vies velmi dobre preco som ta oslovila stara pani. Lebo, aby bolo jasne ze pisem tebe 70 rocnej starej pani a nie vieste pod ktorej nickom pises. A mne zomrelo niekolko znamych na rakovinu prsnika, podotykam liecenych. Tak netrep, a svoju statistiku si strc.
Ale vzdy je nadej, ze niektore to preziju, treba verit - toto pisem citajucim nie tebe stara pani.
@viestta Vies velmi dobre preco som ta oslovila stara pani. Lebo, aby bolo jasne ze pisem tebe 70 rocnej starej pani a nie vieste pod ktorej nickom pises. A mne zomrelo niekolko znamych na rakovinu prsnika, podotykam liecenych. Tak netrep, a svoju statistiku si strc.
Ale vzdy je nadej, ze niektore to preziju, treba verit - toto pisem citajucim nie tebe stara pani.
@anonym_8595fb mrzi ma tvoja osobna skusenost, ale faktom ostava, ze vcas zachyteny karcinom prsnika ma vysoke sance na vyliecenie. V porovnani s dobou nie tak davno minulou, skutocne vysoke.
@anonym_8595fb mrzi ma tvoja osobna skusenost, ale faktom ostava, ze vcas zachyteny karcinom prsnika ma vysoke sance na vyliecenie. V porovnani s dobou nie tak davno minulou, skutocne vysoke.
@viestta Opakujem stara pani, mas velmi skreslene predstavy. Ano stava sa, ze akoze zena sa dostane z rakoviny prsnika, a potom o par rokov udrie ovela silnejsie. Normalne zena ide na kontrolu po prekonanej rakovine prsnika a zrazu jej oznamia, ze bohuzial vratila sa rakovina a metastazy su uz aj v kostiach atd. Naozaj bud rada, ze nikoho nepoznas co ma rakovinu. Ale je to to najhorsie, a clovek ktory sa z toho naozaj dostane a rakovina sa uz nevrati ma v podstate velke stastie. Pozri si ty googl pani kolko minuly rok zomrelo len na Slovensku zien na rakovinu prsnika. Je to strasna diagnoza tak nezlachcuj, ze 95% to prekona. Rakovina nie je chripka, uz ked raz je v tele je to katastrofa. Ale treba verit, vzdy je nadej a naozaj niektore zeny sa z toho nastastie dostanu.
A to si tristvrte roka sedela s hrcami po celom prsniku doma a cakala,kym sa naplni predtucha,ci? Dokedy este planujes cakat? 🤔
@viestta netrep. AI nevydala tentokrát
@viestta never všetko umelej inteligencii. Radšej niekedy nič nepíš a buď rada, že o tejto diagnóze nemáš ani páru
@januska12323 😂😂😂😂😂
@dana243 si lekára vieš dopredu diagnozu? Či ako mám chápať tvoju odpoveď?
@dana243 si lekára vieš dopredu diagnozu? Či ako mám chápať tvoju odpoveď?
@januska12323 tak asi mám pocity a poznám svoje telo

@anonym_b028a1 a čo ako tým vyriešim? Keď tam pôjdem ?? Povedia mi že mám rakovinu a čo potom ??
@dana243 potom sa zacnes liecit