Mám sa obávať tlaku 149/102?
@deti95060810 seddela a merala hnet ale mam. Uskost depresie atak to ci sa hlava len potom citim taki prelak mam srach bral som leki na antidepresiva elicu ale us neberem tizden ich lebi som to aj tak. Mal tak som animi skoncoval berem len magnézium galevex modré krabicke je to zle mat taki tlak ❓🥺
Ak máš nejaké Magnézium, tak si daj.
Skontroluj tlak ešte na druhej ruke a aj o takých 15- 20 minút.Vlastne meraj aj zajtra,pozajtra ... aspoň 3x denne a zapisuj si hodnoty,aby si vedela povedať potom lekárovi .
Ak nemáš žiadne príznaky ako napr. pocit na zvracanie,bolesť hlavy ...tak sa objednaj zatiaľ aspoň k obvodnému lekárovi .Ak je ti zle,chod na pohotovosť.
@joesvk dal som si magnézium mne nejie zle ale toci sa mi hlava vola som na 112 povedali ze to mam zo paichikeho rázu ❓😧 neviem ci to moze bit tak ze zo psichiki mozem merat aj pri lezani talk ket som merala nemohla som vidrazat chcel som si to zobrať zruki dole lebo som mal pocit ot padnem to prečo so. To citim ket som meral 🥺
S najväčšou pravdepodobnosťou podľa tvojho prejavu, je to psychika a tlakomer na zápästie vyhoď. Je to úplne nespoľahlivá metóda. A skús trošku popracovať na písomnom prejave, je to strašné. Toto nenapíše ani človek z pomocnej školy s dvomi triedami základky.
A menej sa pozoruj, pravidelne sem pridávaš témy a nedas si poradit.
Akoze ty si zena alebo muz alebo 3.pohlavie? Co veta,to iny rod? Absolutne ti nerozumiet. Splietas 5 cez 9. A Elicea sa uziva min.2 mesiace aby zabrala a nie si to svojvolne vysadit po tyzdni. Naco chodis k lekarom,ked si aj tak urobis po svojom? Ten tlak mas z toho.

to je tvoj tlak? sedela si pred meraním? a či si dobehla od neviem odkiaľ a rovno zmerala...
to čo si namerala je tlak vysoký.... je ti aj zle, nevolno? lebo ak nič ti nie je tak skús odmerať o 10 - 15 minút.