Mám strach, že po tehotenstve nebudem mať čistú pleť
Dobrý iba pre info.sa chcem spýtať.Mam 14 rokov problémy s akné.Od kedy som tehotná ani jedna vyrážka.Uz teraz mám strach že po pôrode sa mi to vráti. 😭Najde sa niekto ,ktorej ostala aj po pôrode čistá pleť .ďakujem.
@maximilie Buď som to zle napísala🙈alebo vy ste to zle pochopila😅mám 27 rokov a 14 rokov mám problémov s pleťou 🙈🤣🤣🤣
@4444mono4444 prepaaaac!!!!😆🙏🙏🙏
Naozaj som to zle precitala. Prepac prepac!!! Tak myslím, ze by sa to už nemalo vrátiť. Mne sa síce pleť v tehotenstve veľmi zhoršila, ale potom sa to zlepšilo a teraz mam pleť ako nikdy predtým. Tak snáď aj ty už budeš mať len lepšie
Ano je môžme že sa pleť zhorší naspäť. Ja som mala krasnu pleť v tehotenstve a po pôrode sa mi zhoršila naspäť tak ako pred tehotenstvom.
Boze tiez citam, 14 rocna tehotna 😂 Po porode sa hormony zmenia, ci k lepsiemu-horsiemu ti teraz nikto nepovie, ale zmena tam bude urcite. Drzim velmi palce, nech k tomu lepsiemu.
@4444mono4444 ja som napríklad nikdy nemala problém s akné alebo celkovo s pleťou, raz za čas nejaka vyrážka ale nic hrozne. Počas tehotenstva sa mi to dosť pokazilo a stále niečo na ksichte. A bohužiaľ ostalo mi to aj po pôrode 😭 akože neni to uplna katastrofa ale oproti tomu akú som mala bezproblémovú pleť, tak je to veľký rozdiel.
@4444mono4444 nikdy som nemala lepsiu plet a vlasy ako v tehotenstve.mala si niekedy robeny hormonalny profil ci Ti chyba, alebo prevysuje nejaky hormon?ak mas privela muzskych mozes mat akne, v tehotenstve su zase akivnejsie zenske hormony mozno preto mas peknu plet.Uprimne po tehotenstve nebudes riesit plet🙂skor na dietati sledovat kazdu vyrazku🙂)
@4444mono4444 Prepáč, aj ja som to tak prečítala, že máš 14 rokov a pritom tam nie je čiarka, nechápem :D Ja ťa možno poteším, počas tehotenstva sa mi zlepšila pleť a už to tak zostalo 🙂
@luccija anoo mám zvýšený mužský hormón ...asi matee pravdu 😅ale potešila by som sa keby,mi zostane pleť tak ako teraz...
@4444mono4444 ja som inak tiez velmi zvedava...ja som mala vzdy mierne zvyseny testosteron a teraz ako som tehotna tak krasna plet, vlasy, chlpky o dost menej rastu a v juli ma caka porod tak som zvedava ci sa to vrati vsetko do starych kolaji 😃
@4444mono4444 🤦♀️🤦♀️ prepáč ale riešiš totálne sprostosti, bud rada ze čakáš zdravé dieťatko... To je momentálne prvoradé