Mám úzkostné stavy, pocit samoty a preskakovanie srdca
Pár mesiacov mám úzkostné stavy jeden deň ok a keď som sám tak to príde úzkosť pocit samoty búšenie preskakovanie srdca a zvláštny pocit v hlave, vždy to ide jeden zdravotný problém za druhým neviete čo to môže spôsobovať ? Predtým som toto vôbec nemala
takto sa prejavujú psychické problémy, treba vyhľadať psychiatra keď je to dlhodobé a nevieš sa toho zbaviť.
@3009 áno ale mne aj buší srdce často má boli hlava čelo spanky :/ a mri mozgu v októbri bolo ok aj eeg a aj vyšetrenia u kardio
@luciar260 ahoj, ale mávas take divne pocity na hrudi ??? Zasklby a tak ??? Tiez mam nieco podobne :(
@jarkakkkkkk00 ano take nieco , tazko to opisat tie pocity ...je to neprijemne
Tieto stavy inak mávam aj ja, ale ja viem čo ma trápi a nie je toho zrovna málo, takže ja to mám zo stresu. Plus teda problémy s krčnou chrbticou, vlastne teraz už celou chrbticou. Ale aj mne sa to po kovide zhoršilo, že mám pocit, že niekde skolabujem, zrovna dneska mi nejak stále vynecháva srdce, že už pripravujem muža na vdovectvo 🤷
@strudlikmalicky no ja neviem čo má trápi lebo nemá čo a ajtak asi po covide nejaký problém v psychike snsd čoskoro bude ok
Este nieco mi napadlo - neviem, ci to tu uz niekto nespominal - ked sa to spustilo mne, vela som si snazila zistit o tychto stavoch. U mna bola ta pricina jasna (velky stres a smutok), ale pri hladani riesenia som sa docitala, ze tieto stavy mozu realne byt sposobene aj zlym drzanim tela a naslednymi problemami s chrbticou. Neviem, ci by som spatne nasla ten clanok, ale bolo to tam velmi rozumne popisane a davalo to velky zmysel - mna tiez uz predtym parkrat bolelo pri srdci z chrbtice. Bola som aj u chiropraktika, ten mi to cele pouvolnoval a bolo to potom super, tak ak naozaj nemas psychicky dovod tychto stavov, skus chiropraktika
@karolinka1991 mna veľmi chrbtica boli a dnes má znovu začala a aj extrasystoly dnes mám takze môže byt
Tak urcite vyskusaj nejakeho schopneho chiropraktika - ja konkretne poznam jedneho vyborneho z BA. Nie je to sice lacna zalezitost, ale ak nemas ziadne ine psychicke dovody na tieto stavy, je velka pravdepodobnost, ze Ti pomoze a za to tie peniaze stoja - koniec koncov terapie u psychoterapeuta su tiez drahe...
@karolinka1991 chodím k psychologovi akurát na sedenia, a chodila som na rehabilitácie ale bolesť sa vrátila tak idem skúsiť masáže ktoré si budem platiť
@karolinka1991 prosím ta pošleš mi kontakt?
Ja to mám teraz po covide katastrofa beriemm neurol a magnosolv...potrebujem nabehnúť na režim do práce tak neviem či sa my to podarí...
Zdravý chcem sa opýtať neviem či som blázon alebo už som nadne mam nad váhu strašne dycham keď idem Schodmy stav ize sa zohnem a som už mimo srcce busi strašne a keď som sama s som taká zvláštna bojím sa asi som osproatela idem von a musím ísť rýchlo domov myslím si ze my je zle odpadnem atd..

@rene007 beriem ešte len týždeň uvidím