icon

Môže byť bolesť nôh spôsobená ischiasom?

Dnes o 17:21

Ahojte.
V seotembri minulého ruku, som prekonala zapal močových ciest, o pár týždnov na to, ma boleli kríže, ale tak strašne, že som šla s plačom na pohotovosť, dali mi obstrek a poslali ma domov, obstrek nezabral. Potom som ešte skoro týžden, chodila na obstreky k svojej obvodnej, rtg spodnej chrbtice som mala negativny. Nasadili mi flektor a guajacuran. Mozno trosku pomohlo. Ale začal ma bolieť bedrový kĺb, doslova mi v ňom puká, keď dvíham nohu, alebo krúžim. Už to niečo trvá, ale s prestávkami. Cvičím aktívne. Od minulého víkendu, čo sme sťahaovali a ako ma pichlo v lolene, že som nemohla ani na nohu dostupiť, ma to opäť bolí. Ale je to taká zvláštna bolesť.. dlhodobo mam problém s bolestou pod palcom na nohe ako je to bruško. No posledné dni sa budím v noci s bolesťami členkov oboch nôh, ale najviac ma bolí tá pravá noha. Keď natiahnem, ide mi to cez lýtko tak kŕčovito , občas pichavo, citim natoahnutie, a hore do krížov. No najväčšie obavy mam z krčovych žíl a teda trombózy. Och, som z toho zúfala a na nervy, zajtra idem smer doktorka. Na vyšetrenie neurológa stále čakám .

minenkaa
Dnes o 17:33

A obličky si mala vyšetrené keď ta začal bolieť chrbát?

rozculena
Dnes o 17:43

@anonym_autor u neurológa si bola?
Kým sa tam dostaneš,choď k fyzioterapeutovi
Mňa keď sekne v krížoch,tak nezaberá nič,len ležať.Pred pár rokmi som tak preležala mesiac