icon

Máte skúsenosti s magnéziom bisglycinátom pre lepšiu absorpciu?

martaamirko
19. júl 2026

Ahojte ake mate skusenosti s tymto magneziom dlhodobo beriem magnezko magne b 6 alebo od galvexu no chcela by som zmenit na nieco lepsie

marianarem
19. júl 2026

@martaamirko Za mna super, podla mna lepsie ako.Magne B6.

anonym_ed8968
19. júl 2026

Uzivam 1,5 mesiaca. Konecne magnezium po ktorom nemam krce, bolesti brucha a hnacky.

luckabj82
19. júl 2026

Od akého výrobcu?

alcielle
19. júl 2026

Ja uz len toto kupujem. Ma skvele vstrebávanie, ja horcik potrebujem kvoli dg, toto chvalili vsade a naozaj je najlepsie:

belasy_motylik
19. júl 2026

@martaamirko odporúčam všetkými desiatimi toto https://www.proteinaco.sk/tovar/magnesium-b6-50... a dnes do polnoci je aj v akcii, skúsila som rôzne, ale toto je fakt top, vrátane zloženia, objednávame už len odtiaľ, magnézko, aj iné. Táto forma je na upokojenie a uvoľnenie, majú aj formu malat magnézia na povzbudenie.

babushkaem
19. júl 2026

ja mam gymbeam

martaamirko
autor
19. júl 2026
@marianarem

@martaamirko Za mna super, podla mna lepsie ako.Magne B6.

@marianarem v čom je lepsie to magnezko s bysglicinatom?

belasy_motylik
19. júl 2026
@martaamirko

martaamirko
autor
19. júl 2026
@belasy_motylik

@martaamirko odporúčam všetkými desiatimi toto https://www.proteinaco.sk/tovar/magnesium-b6-50... a dnes do polnoci je aj v akcii, skúsila som rôzne, ale toto je fakt top, vrátane zloženia, objednávame už len odtiaľ, magnézko, aj iné. Táto forma je na upokojenie a uvoľnenie, majú aj formu malat magnézia na povzbudenie.

@belasy_motylik no rozmyslam ze si ho objednam potrebujem to skor na ukludnenie a stres naozaj tak posobi alebo povedzte mi vasu skusenosť

marianarem
19. júl 2026
@martaamirko

@martaamirko Mala by byt lepsia vstrebatelnost. Ja osobne citim ukludnujuci ucinok na nervovy system, nie je to zase nejaky zazrak, ale citim to pri tomto aj pri Magnerote, pri Magne B6 tak jasne nie.

belasy_motylik
19. júl 2026
@martaamirko

@belasy_motylik no rozmyslam ze si ho objednam potrebujem to skor na ukludnenie a stres naozaj tak posobi alebo povedzte mi vasu skusenosť

@martaamirko my sme s ním spokojní.

stankadu
19. júl 2026

Aj mne pomohol magnezium bysglicinat na stres a upokojenie.

martaamirko
autor
20. júl 2026
@stankadu

Aj mne pomohol magnezium bysglicinat na stres a upokojenie.

@stankadu ake mate ?