Máte skúsenosti s nepokojnými nohami?
Zdravím, prosím ma niekto skúsenosť s nepokojnymi nohami? Ako dlho, prejde to niekedy?ďakujem
ja to mam a je to hrozne, na zblaznenie, uzivam horcik spolu s milgamou, poradil mi neurolog, ustalo to, vysadila som to no a po case sa to znova vratilo 😢 mam 40r neviem si predstavit, pchat to do seba do konca zivota ci ako?
@lujdzo záleží na príčine. Neurologické ochorenie, diabetes, prekonaný silný infekt, herpes vírus, neuropatia rôzneho rozsahu, vedľajšie účinky medikácie, sekundárne poškodenie z chemoterapie, z úrazu, útlaku nervu.... Treba identifikovať spúšťač a eliminovať. Napríklad prehriatie organizmu, slnečné žiarenie, konzumácia alkoholu, viac cukru, obdobie počas menštruácie. Mne pomáhajú vyššie dávky ALA- kyselina alfalipoová napr. Revitanerv strong, kombinácia rôznych druhov kvalitne vstrebateľného horčíka, nepijem alkohol, ani nekonzumujem veľa cukru. U mňa je ešte spúšťač herpes vírus = 100% istota 😵💫

@lujdzo Neviem o tom, aby to mohlo prejst len tak. POuzivam horcik a momentalne som si kupila aj sprej s horcikom, kedze mi robilo magnezko zle na zaludok.