icon

Máte skúsenosti s Retatrutide: Kde ho kúpiť?

bubnicka
4. máj 2026

Ahojte, skúšali ste niekto retatruide? Ak áno, z akej stránky kupujete ?

Strana
z2
bubnicka
autor
4. máj 2026
@anonym_912b5e

@bubnicka načo zakladať nové diskusie?

@anonym_912b5e ved sa iba pýtam, nikoho som nezabila

anonym_912b5e
4. máj 2026
@bubnicka

@anonym_912b5e ved sa iba pýtam, nikoho som nezabila

@bubnicka tak najskôr treba používať lupu ☺️

katus80
8. máj 2026

@bubnicka ja som si objednala z limitless biochem Predvčerom mi dosiel a teraz sa ho bojim pichnut 🙈

jaaredoo
14. jún 2026

Ak máte záujem viem posunúť retu, kľudne napíšte na martin.peptides.sk@gmail.com

r_ogurek301
Autor odpoveď zmazal
r_ogurek301
1. júl 2026

My s kamarády nakupujeme rovnou z Číny. Ceny jsou třetinové ne li menší oproti překupníkům nabízejícím to u nás. A odkud pak to asi mají ti co to nabízejí u nás😂😂😂

petulka1987bb
6. júl 2026

ja som objednavala z valhallapeptides.sk
Hlavne kvoli cene ale som spokojná

petulka1987bb
Autor odpoveď zmazal
mimipanagi
8. júl 2026
@katus80

@bubnicka ja som si objednala z limitless biochem Predvčerom mi dosiel a teraz sa ho bojim pichnut 🙈

@katus80 už ste ju skúšala ? Aj ja chcem odtiaľ

katus80
9. júl 2026
@mimipanagi

@mimipanagi áno už som mala celé balenie 🙂Nebol žiadny problém Teraz mám z Royal Peptides ale kvôli cene

simike59
10. júl 2026
@r_ogurek301

My s kamarády nakupujeme rovnou z Číny. Ceny jsou třetinové ne li menší oproti překupníkům nabízejícím to u nás. A odkud pak to asi mají ti co to nabízejí u nás😂😂😂

@r_ogurek301 kde to prosím objednávate?

balaz_julia89
15. júl 2026
@katus80

@mimipanagi áno už som mala celé balenie 🙂Nebol žiadny problém Teraz mám z Royal Peptides ale kvôli cene

@katus80 ahoj, a potom dávkovanie máte ako? na tejto stranke som nasla len ten prások a to sa asi musí s niečím zriedit ci? nevie mi niekto poradit prosím

shadow88
15. júl 2026

Vacsinou je to lyofilizovany prasok a riedi sa s Bakteriostatickou vodou. Maju ju v kazdom eshope s peptidmi. Pera nekupuj. Liquid Retatrutidu je extremne citlivy na zmenu teploty aj ked obsahuje vsetky pridavne latky a pufre. Vialka musi mat vakuum, dost dolezita vec. Inak peptid degraduje.

vivienvarghov
16. júl 2026
@balaz_julia89

@katus80 ahoj, a potom dávkovanie máte ako? na tejto stranke som nasla len ten prások a to sa asi musí s niečím zriedit ci? nevie mi niekto poradit prosím

@balaz_julia89 Ahoj, ja som si objednavala z nexxusbio, poslali mi k tomu zadarmo bakteriostaticku vodu, s nou som to zmiesala a tym zriedila prasok.

edinocka
19. júl 2026
@jaaredoo

Ak máte záujem viem posunúť retu, kľudne napíšte na martin.peptides.sk@gmail.com

@jaaredoo pisala som emeil

edinocka
19. júl 2026
@vivienvarghov

@balaz_julia89 Ahoj, ja som si objednavala z nexxusbio, poslali mi k tomu zadarmo bakteriostaticku vodu, s nou som to zmiesala a tym zriedila prasok.

@vivienvarghov a kolko davkujete

golianov
20. júl 2026
@simike59

@r_ogurek301 kde to prosím objednávate?

@simike59 Dobrý deň, ak máte záujem o peptidy alebo by ste sa o nich chceli dozvedieť viac, prípadne potrebujete poradiť s ich výberom či používaním, pokojne mi napíšte na Instagram @ultrapeps_skcz. Radi vám poradíme a odpovieme na vaše otázky. ☺️

karolina519
24. júl 2026

Mne ostala reta, uz nevyuzijem, rada posuniem dalej

missska91
24. júl 2026
@karolina519

Mne ostala reta, uz nevyuzijem, rada posuniem dalej

@karolina519 mozes mi poslat ss

pestovamaria05
25. júl 2026
@mimipanagi

@mimipanagi da sa zvládnuť to pichanie?

miamari1982
27. júl 2026

odkial je najlepsie objednat retu?

shadow88
27. júl 2026
@miamari1982

@miamari1982 je viac eshopov na Slovensku. Idealne od registrovanych a tych co maju COA certifikaty.

anonym_b60027
27. júl 2026
@miamari1982

Najlepsie ceny a testy maju nexxusbio.com a royalpeptides.

maminakatka12
Autor odpoveď zmazal
maminakatka12
28. júl 2026

Ahojte, ja som po 2 dieťati bola fakt zufala lebo kila nešli dole ako po tom prvom. Kamaratka bola na rete a nechala som sa nahovoriť, za mesiac a pol som dala 4 kila, uvidime ako to pojde ďalej. Ja som retu objednavala: https://marvixpeptides.eu/product/glp3-rt-10-mg/ Odporučila mi to kamartka, že vraj ma tato firma najlepšie študie. Nemala som žiadne vedlajšie učinky.

peter1996
30. júl 2026
@katus80

@katus80 tak ste to prosím skúsili aké máte skúsenosti prosím ?

ygg_peptides
1. aug 2026
@maminakatka12

Ahojte, ja som po 2 dieťati bola fakt zufala lebo kila nešli dole ako po tom prvom. Kamaratka bola na rete a nechala som sa nahovoriť, za mesiac a pol som dala 4 kila, uvidime ako to pojde ďalej. Ja som retu objednavala: https://marvixpeptides.eu/product/glp3-rt-10-mg/ Odporučila mi to kamartka, že vraj ma tato firma najlepšie študie. Nemala som žiadne vedlajšie učinky.

@maminakatka12 ja mam asi 4 este naviac... na nete toho najdes kopu ale vacsina ani nema lab testy na cistotu...

cickafa
1. aug 2026
@petulka1987bb

ja som objednavala z valhallapeptides.sk
Hlavne kvoli cene ale som spokojná

@petulka1987bb ahoj.Vies mi prosim ta napisat ako sa to cele zaraba a kolko si treba pichnut tych jednotiek?dakujem za odpoved

kuuriatko
Včera o 11:35
@r_ogurek301

@r_ogurek301 od koho konretne? PPHK? Ci niekto iny?

Strana
z2