Máte skúsenosti s Retatrutide: Kde ho kúpiť?
Ahojte, skúšali ste niekto retatruide? Ak áno, z akej stránky kupujete ?
@balaz_julia89 Ahoj, ja som si objednavala z nexxusbio, poslali mi k tomu zadarmo bakteriostaticku vodu, s nou som to zmiesala a tym zriedila prasok.
@vivienvarghov prosím ta, v akom pomere si to miešala?
@vivienvarghov prosím ta, v akom pomere si to miešala?
@momija Ahoj, dala som 1ml Bakteriostatickej vody do vialky.Lahsie sa to pocita pri davkovani.
@mimipanagi áno už som mala celé balenie 🙂Nebol žiadny problém Teraz mám z Royal Peptides ale kvôli cene
@katus80 dobrý den chcem sa vas opýtať miešali ste si retu ja si chcem objednať 5 mg ak správne rozumiem dám si tam 1ml vodičky ked chcem brat 1ml a mam to ma 5 dávok a mieša sa to jeden krát?Dakujem krásne
@katus80 dobrý den chcem sa vas opýtať miešali ste si retu ja si chcem objednať 5 mg ak správne rozumiem dám si tam 1ml vodičky ked chcem brat 1ml a mam to ma 5 dávok a mieša sa to jeden krát?Dakujem krásne
@marianamollekova Ahoj, ano pridas iba 1x 1ml Bakteriostatickej vody. Miesa sa to iba 1x. A tym padom budes mat koncentraciu 1mg Reta na 0,2ml vody.
ja som objednavala z valhallapeptides.sk
Hlavne kvoli cene ale som spokojná
@petulka1987bb dobrý deň, viete mi povedať info, ktorú gramáž objednať a ako riediť? Chcem to na 2 mesiace ďakujem
Pridajte sa do fb skupiny Retatrutide Weight Loss SK/
CZ , tam vam poradia su tam obchodníci, maju oveľa lepšie ceny ako na tychto všetkých spomínaných stránkach a poradia vam
@petulka1987bb dobrý deň, viete mi povedať info, ktorú gramáž objednať a ako riediť? Chcem to na 2 mesiace ďakujem
@nenuska25 Ahoj, ak iba zacinas, tak ti bude uplne stacit 10mg a staci ked to rozriedis s 1ml Bakteriostatickou vodou.
My s kamarády nakupujeme rovnou z Číny. Ceny jsou třetinové ne li menší oproti překupníkům nabízejícím to u nás. A odkud pak to asi mají ti co to nabízejí u nás😂😂😂
@r_ogurek301 môžem vedieť cez čo to kupujete? Ďakujem