icon

Máte skúsenosti s Retatrutide: Kde ho kúpiť?

bubnicka
4. máj 2026

Ahojte, skúšali ste niekto retatruide? Ak áno, z akej stránky kupujete ?

Strana
z2
edinocka
•
Odpoveď bola odstránená
•
momija
•
3. aug 2026
@vivienvarghov

@balaz_julia89 Ahoj, ja som si objednavala z nexxusbio, poslali mi k tomu zadarmo bakteriostaticku vodu, s nou som to zmiesala a tym zriedila prasok.

@vivienvarghov prosím ta, v akom pomere si to miešala?

edinocka
•
7. aug 2026
@missska91

@karolina519 mozes mi poslat ss

@missska91 na
Zaujem

vivienvarghov
•
10. aug 2026
@momija

@vivienvarghov prosím ta, v akom pomere si to miešala?

@momija Ahoj, dala som 1ml Bakteriostatickej vody do vialky.Lahsie sa to pocita pri davkovani.

jaaredoo
•
Odpoveď bola odstránená
•
edinocka
•
13. aug 2026
@jaaredoo
Odpoveď bola zmazaná

@jaaredoo zaujem

shadow88
•
14. aug 2026
@jaaredoo
Odpoveď bola zmazaná

@jaaredoo Ahoj, mate aj CoA certifikat k Retatrutide? Lebo je vela inzeratov aj na Bazosi a nechcem kupovat “macku vo vreci”.

niht
•
17. aug 2026

@shadow88 objednaval som na stranke nexxusbio.com a maju tam aj COA certifikat

marianamollekova
•
22. aug 2026
@katus80

@mimipanagi áno už som mala celé balenie 🙂Nebol žiadny problém Teraz mám z Royal Peptides ale kvôli cene

@katus80 dobrý den chcem sa vas opýtať miešali ste si retu ja si chcem objednať 5 mg ak správne rozumiem dám si tam 1ml vodičky ked chcem brat 1ml a mam to ma 5 dávok a mieša sa to jeden krát?Dakujem krásne

shadow88
•
22. aug 2026
@marianamollekova

@katus80 dobrý den chcem sa vas opýtať miešali ste si retu ja si chcem objednať 5 mg ak správne rozumiem dám si tam 1ml vodičky ked chcem brat 1ml a mam to ma 5 dávok a mieša sa to jeden krát?Dakujem krásne

@marianamollekova Ahoj, ano pridas iba 1x 1ml Bakteriostatickej vody. Miesa sa to iba 1x. A tym padom budes mat koncentraciu 1mg Reta na 0,2ml vody.

nenuska25
•
31. aug 2026
@petulka1987bb

ja som objednavala z valhallapeptides.sk
Hlavne kvoli cene ale som spokojná

@petulka1987bb dobrý deň, viete mi povedať info, ktorú gramáž objednať a ako riediť? Chcem to na 2 mesiace ďakujem

anonym_27154b
•
31. aug 2026

Pridajte sa do fb skupiny Retatrutide Weight Loss SK/

CZ , tam vam poradia su tam obchodníci, maju oveľa lepšie ceny ako na tychto všetkých spomínaných stránkach a poradia vam

shadow88
•
2. sep 2026
@nenuska25

@petulka1987bb dobrý deň, viete mi povedať info, ktorú gramáž objednať a ako riediť? Chcem to na 2 mesiace ďakujem

@nenuska25 Ahoj, ak iba zacinas, tak ti bude uplne stacit 10mg a staci ked to rozriedis s 1ml Bakteriostatickou vodou.

autismtherapy888
•
7. sep 2026
@r_ogurek301

My s kamarády nakupujeme rovnou z Číny. Ceny jsou třetinové ne li menší oproti překupníkům nabízejícím to u nás. A odkud pak to asi mají ti co to nabízejí u nás😂😂😂

@r_ogurek301 môžem vedieť cez čo to kupujete? Ďakujem

Strana
z2