Mávam častú mykózu
ahojte
mávam často mikózu a silné výtoky už si neviem dať rady, u lekára vždy dostanem to isté dokonca som aj lekára zmenila a nepomohlo, skúšala som zmenu životosprávy no ani to nepomohlo
čo vám dáva lekár pri takýchto stavoch alebo máte nejaký babský recept?
jaaaj to velmi dobre poznam...ja som zmenila jedalnicek kvoli tomu a zacala nosit bavlnene spodne pradlo ktore dycha a brala som wobenzym...je to ovela lepsie, este stale sa liecim ale myslim, ze wobenzym to vsetko cele pekne urychluje, vidim velke porkoky 🙂
čaute baby, kamoške na podobné problémy poradil gynekológ Penoxal - sú to tablety, skúste sa na to opýtať v lekárni alebo sa to dá aj objednať cez eshop. odkedy to berie, má pokoj 🙂
Aj ja mam s tym casty problem, kazdy mesiac a som z toho na nervy. Dokonca mam aj zhorsenu cytologiu a pripisujem to opakujucej sa mykoze. Zacala som uzivat hlivu ustricovitu na posilnenie imunity, menim stravovanie - ziadne biele muky, a sladkosti (aj ked je to tazke), uzivam 100% oreganovy olej, je na odplesnenie organizmu, pozrite na google, na intimnu hyg. pouzivam Saforelle, Lactacyd mi nerobil dobre a co mi naozaj vyborne zaberalo boli sedacie kupele v bylinke krtičník. Dlho sme mali problem ju najst, no som ju vyskusala a naozaj zabrala, takze tento rok nenecham nic na nahodu a idem ju nazbierat vo velkom. Nekupujem nic v lekarnach, dokonca ani to co mi predpisal Dr. som neuzivala, lebo to zabera na chvilku a dostanem to zas. Snazim sa liecit pricinu, nie priznaky. No ale aj dakujem za rady ako vyliecit partnera, lebo natieranie naozaj nepomohlo. Je to velmi neprijemne a dufam, ze aspon nieco zaberie.. 😀
Mamicky, mozno ste uz poculi o anionovych vlozkach, ktore liecia aj pripadne zapaly, pomahaju udrziavat spravne pH a liecia aj mykozy. Na zaklade pozitivnych ohlasov sme ich zaradili do nasej ponuky, najdete ich v nasom PROshope ako aj eshope, zn. Gentle Day: https://www.modrykonik.sk/shops/porod-sestonede...
@damedame ahoj cítala som o tom wobenzyme, asi ho vyskusam a môžem ho užívať spolu aj s probiotikami?
Ahojte, mam doma neotvorene balenie Gynazolu (taky ten s aplikatorom), doki mi predpisal a nepouzila som. Ak by mal niekto zaujem poslite spravu, urcite sa dohodneme. 😉
baby ja mam mykozu uz 2 roky nonstop... skusila som takmer vsetko - pokoj som zažila na max 2. týždne.... nastastie ma gynekologicka poslala na imunologicku liecbu - tak uvidime - ja len tolko, ze to moze siahat aj dalej ako k nejakym "sladkostiam" a bavlnenym nohavickam... ale to sa bavime o chronickej mykoze .... nikomu neprajem 🙂
@ignorantka Ahoj, to ta tam poslal gynekolog? Tiez mi moj povedal, ze to dostanem ked mi poklesne imunita pred mnz..
Kočky vy sa možno tomu bielemu jogurtu smejete, aj ja som sa smiala ale kedže som bola zúfala tak som to skúsila a momentálne na ňho nedám dopustiť. Keď som dostala mykôzu kúpila som si v lekárni rosalgin a gyntimu a nepomohlo mi to, tak som ako zúfala použila ten biely jogurt a momentálne môžem povedať že som zdravá, odteraz si kupujem len biely jogurt, preventívne ho jedávam a po sexe si ho pre istotu dávam aj do pošvy a nič mi nie je 🙂 vážne skúste to biely jogurt vám nič zlé neurobí.
@zapattera
To sa dava namiesto alebo spolu s avivazou a nici to bakterie a plesne. Maju aj v DMku, napriklad toto:
https://www.meindm.at/haushalt/shop/Waschen/Hyg...
Ale maju aj ine znacky. Byva to ulozene pri avivazach.
Odporučam anionové vložky a intimky, vysadiť sladkosti, len bavlnené spodne prádlo a žehliť ho
@julss2
Ahoj môžem sa opýtať ako rýchlo zabral ten jogurt,ja si davam idelin a mikoza je stale tak asi skusim ten bio jogurt....😢
Ahojte baby ja som tiež mávala problémy stále sa mi to opakovalo.Vyskúšala som všetko no stále sa to vracalo už som nevedela čo s tým tak mi doktorka odpuričila liečbu enzýmami aj na imunitu aj na časté mykozy,vraj je to presne na takéto problémy tak som si o tom niečo prečítala v lekárni mi ho tiež odporučili ved som pre nich bola pravidelnou odberateľkou mastičiek a antibiotík🙂.Bolo to síce drahšie ale osvedčilo sa to.prípravok Enzymax sa to volá to konečne vyriešil užívam dve kapsule denne a zatiaľ je to v poriadku
ahojte, Enzymax V je ozaj vyborny na caste mykozy, treba ho uzivat dlhodobo, plus pomohli caje z rebricka obycajneho, pit 2-3x denne, zbavi organizmus vsetkych zapalov, pokial je svrbenie, zacervenanie aj z vonka, treba spravit silnejsi a bud oplachovat tamponikom alebo sedaci kupel, mne vzdy stiahol zapal do troch dni, co ziadne kremiky z lekarne nedokazali + samozrejme uzivanie probiotik, mne sa najviac osvedcili perls woman
Skuste uplne obycajnu vec - prat si spodne pradlo v jadrovom mydle, rucne, v horucej vode, poriadne vyplachat a nakoniec nechat vymocit vo vode s trochou octu. Mne to poradil gynekolog, ked som tam skoncila s problemami. Dal mi aj masticku gynazol. Cuduj sa svete po 2 rokoch problemov to skoncilo. Praktikujem to tak uz rok a som stastna, ze mam pokoj.
Ahojte babeny, mne kamoska poradila wobenzym, ze jej velmi pomohol, tak som skusila a musim povedat, ze mam s nim len tie najlepsie skusenosti.

@arizona no skusim teraz mam tyzden po ms tak uvidim ci mi to zacne ale zacala som brat nlvu antikoncepciu a davam to aj tomu zavinu i ked sa mi to stalo vtedy ked som mala staru alw presla som ma tu novu a mam to kazdy mesiac...