Mohla angína zhoršiť moja problémy s ráčkovaním?
Už od minulej stredy ma začala chytať angína, od piatku som na antibiotikách a už ma to neboli a ani nemám teplotu, ešte to ale asi nie je doliečené úplne.
Keďže račkujem, R vyslovujem cez hrdlo, ale teraz mám pocit akoby som tam mala miestami (niekedy je to lepšie, o chvíľu opäť horšie) obštrukciu vďaka ktorej sa mi ťažšie vyslovuje to hrdelné R a proste viac račkujem aj pre mňa počuteľne viac. Neviem, či to znie divne, či to môže byť ešte spôsobené zápalom a či to časom prejde, ale dosť ma to štve. Kto by mi na to z lekárov vedel odpovedať? Logopéd?
@egonsk ja sa poteším, keď sem nebudú písať mudrlanti ako ty odveci trápne odpovede, ktoré nesúvisia s otázkou. A mňa napr. teší, že teba nemám na očiach, tak ako teba, že ty nemáš mňa na ušiach
nemusis sa hned osocovat na niekoho kto ti s dobrym umyslom dal vecnu radu. daj si salviovy caj s medom, nejake pastilky, kalciovy sirup, teple ponozky, upokoj sa a o dva tyzdne je urcite spat tvoje stare dobre rackujuce r v povodnej kvalite.
Ved si chora kazdy normalny clovek zachripne po chorobe a ma to este par ani aj po chorobe
Nie nezhorsi

Navstiv logopeda, nech ta nauci spravne R a nie rackovat hrdlom, potom sa uz nemusis bat anginy a aj okolie sa tomu potesi.