icon

Môj muž sa bojí výšok

17. apr 2021

Ahojte. Priatel ma strach z vysok. Ked ideme na turistiku kde je nova rozhladna tak nejde napriklad lebo sa boji. Boji sa aj v budovach, nevydrzal by napr. na 20 poschodi a vyssie, mozno ani na 12. Byva na 3.poschodi, avsak v kopci tak je tam vyhlad ako z vyskovky do daleka. Tam vravi ze sa neboji. Chcem mu pomoct strach prekonat aspon trochu, pytala som sa ho, ze ako sa mu to spusta alebo, ze nech ideme co ja viem len do polky tej vysky. Nic,boji sa. Nikdy neletel v lietadle kvoli tomu🙈 Neviem ako pojdeme niekam ked uz konecne bude leto a bude sa moct ist na dovolenku. Iba vravi ze ho musim pred tym letom poriadne opit 😂 (vobec nepije). Boji sa aj mostov ak ma cez ne prejst pesi, autom sa neboji. Mate to nejaká podobne?

Strana
z2
luccija
18. apr 2021

@lintu Slovenský raj mi ani nespomínaj.Pani na recepcii tvrdila, že tura, ktoru nám odporúčala zvládajú malé deti na rebríkoch a je najľahšia ten pocit, že za mnou stoja ľudia, ktorí čakajú, kým prejdem má odrovnal a sedela som a čakala, kým to partia prejde.Prvy x som ten pocit strachu dostala pred 15 r v lanovom centre v Oščadnici kde sme boli sami a inštruktor mi v polke musel dať rebrík😜hanba na mraky roztriasli sa mi nohy, že sa tie lana triasli a nevedela som prejsť na druhé.Muz si myslel, že srandujem kričala som idem dole až inštruktor hneď utekal po rebrík.
A to prišlo náhle ja som sa na to tešila a zrazu v polke, keď som videla výšku, že som už ďaleko od stromu bac

vollino5
18. apr 2021

skôr nech si dá tabletky na ukludnenie alebo na spanie, než alkojol :D z toho nebude mať aspon opicu... ale chápem ho, ja sa tiež bojím extremne výšok a let v lietadle vbolo peklo pre mna, ale nejak som to zvladol

Strana
z2