Môže byť moja nevoľnosť spôsobená helicobacterom?
Ahojte, beriem lieky na štítnu žľazu. Posledný výsledok spred 2t je v norme.
Inak mám helicobactera, ale keďže som dostala alergickú reakciu na lieky, lekár pred 3m hneď ukončil liečbu, že HC nebudeme riešiť.
Dnes ráno som si dala dva krajce celozrnného chleba s maslom a šunkou a kávu, následne som išla na nákup. Pila som dostatok čistej vody. Tam mi začalo byť dosť zle. Najprv sa mi začala točiť hlava a mala som rozmazané videnie, neskôr sa pridružil pocit na vracanie a bolesť žalúdka, potom mi začalo byť zle na odpadnutie. Bola som tam 30 minút, trvalo to celý čas, následne som išla domov a hlava sa mi točila aj po ceste. Myslela som, že odpadnem.
Doma som si dala hroznový cukor, ľahla som si, dala som si pancreolan. Tak do pol hodinky sa to trošku stabilizovalo. V poslednej dobe som aj unavená a mám pocit ako keby choroby, a teploty, ale teplotu nemám. Odber krvi je OK, CRP takisto. Lekár mi na helica nechce dať ATB, keďže bola alergia ( brala som ATB, emaneru, bizmut a entizol).
myslíte si, že tá nevoľnosť je z helicobactera? Alebo niečo iné?
Skúšala som aj mastichu, žiaľ nerobila mi dobre a po 14 dňoch som ju musela vysadiť.