icon

Môže byť tlak 176/141 nebezpečný?

jennifer235
5. jan 2025

Zdravím , móže byť tlak 176/141?

Strana
z2
deti95060810
5. jan 2025

môže.. len je vysoký...
buď v pokoji a odmeraj zas...

jennifer235
autor
5. jan 2025

@deti95060810 to som mala ale merala som ho v aute … trvalo to ale chvíľu veľmi mi bolo zle 2-3 minúty potom to prešlo

deti95060810
5. jan 2025

moc vysoký...sleduj tlak ďálej

jennifer235
autor
5. jan 2025

@deti95060810 ano veď meram si ho stále , aj som bola na vyšetreniach doktori hovoria že mi nič neni a tlak že mám zo stresu a ja mám niekedy aj panické ataky .. tak že to mám z psychiky všetko …

nika185
5. jan 2025

@jennifer235 tak ano to je z psychiky, dat si magnézium, to aj upokoji aj znizi tlak

sevrin
5. jan 2025

Meraj si tlak niekoľko dní, ráno, pred obedom, poobede a večer. Sleduj si hodnoty. Ak priemer budeš mať nad 145/90 mala by si to riešiť. To čo si si namerala, pri strese môžeš mať aj nad tých 170, ale ten spodný 140 je pálka. Ja keď som mal problémy s tlakom (už sa mi to úspešne lieči), tak spodný som mával do 100.

jennifer235
autor
5. jan 2025

@sevrin práveže ja si ho meriam v kuse … mám úzkosti a ja som sa na ten tlakomer proste namotala… a keď vidím aj ze je trochu zvýšený tak hneď chytám úzkosti a ešte viac ide Domna panika … bola som všade na vyšetreniach a všetko dobre mne proste len tak vyskočí zen tlak zrazu a je mi strasne zle … tento tlak čo som mala trvalo par minút a potom som mala zrazu 123/80

jennifer235
autor
5. jan 2025

@nika185 neviem ja to mám stále nechápem hovoria že všetky vyšetrenia sú ok .. ale stále mi to skáče ten tlak

koniarova
5. jan 2025

Zahoď tlakomer a vykašli sa na meranie. Skús niečo voľnopredajné na nervy. Keď nezaberie,rieš s psychiatrom.

jennifer235
autor
5. jan 2025

@koniarova dávam si sen tam neurol mi dali na ukľudnenie ale ja neviem proste oni ten tlak neriešia ? Lebo to mám iba chvíľkové a potom sa to da no normálu keď lezim alebo som v pokoji

mariynka
5. jan 2025

@jennifer235 histamin vyluceny? Tiez mi toto robil s tlakom

nika185
5. jan 2025

@jennifer235 ber to tak, že každému vyskočí tlak ked má strach alebo sa rozčúli, hoc len ideš po schodoch, kašleš....treba z hlboka dýchať a ukludniť sa, hovoriť si ....pokoj klud....., ked hovoríš, že je to len chvílkové, keby si meriam tlak v práci tak mám aj tristo, ja by som skôr riešila toto magnezkom ako neurolom

jennifer235
autor
5. jan 2025

@mariynka nie to mi nerobili , ďakujem poviem doktorovi

jennifer235
autor
5. jan 2025

@nika185 ano ale mne aj v klude 😭už som z toho na nervy ja som si aj koľko krst záchranku volala a ty hovoria že nič mi neni a keď prídu oni odmerajú tlak tak mám zrazu dobrý tlak a nič nerobia somnou … len vravia ze takýmto spôsobom sa dostanem na psychiatriu

iwesska
5. jan 2025

V aute si si merala tlak? Dufam ze nie na hodinkacg.

jennifer235
autor
5. jan 2025

@iwesska ano v aute tlakomerom

fiafia
5. jan 2025

@jennifer235 pokiaľ sú vyšetrenia u internista pripadne kardiologa v poriadku, robili EKG ,krvný obraz tak je to zo psychiky a treba to riešiť so psychológom pripadne psychiatrom. Nevidím dôvod brat lieky na tlak keď je problém niekde inde...

stanulienkat
5. jan 2025

Preboha. Nesleduj sa stale. Psychiater ta nastavil? Chodis k nemu? Nezneuzivaj stale dokola zachranku. Tu nechaj pre chorych ludi. Baby neradte jej ziadne vysetrenia-tych ma porobenych na 5 zivotov. Mali by ti to dat k uhrade.

jennifer235
autor
5. jan 2025

@fiafia ano všetko toto robili čo ste písali … ale taký tlak aby som mala z psychiky ?

jennifer235
autor
5. jan 2025

@stanulienkat ja sa nesledujem ale stále ma to trápi ten tlak

stanulienkat
5. jan 2025

@jennifer235 sledujes sa nonstop. Nieze nie. Stale sem vypisujes blbiny miesto toho, aby si isla k psychiatrovi. Nic ine ti netreba.

jennifer235
autor
5. jan 2025

@stanulienkat ale nechce sa mi proste veriť že toto všetko robí psychika

stanulienkat
5. jan 2025

@jennifer235 ano. Robi. Hlavne u teba. Preto by si mala brat lieky. Mas uzkosti a panicke ataky. To treba riesit. Nic ine.

iwesska
5. jan 2025

@jennifer235 Nosis tlakomer v aute? 😳 A kde si tam polozis ruku do urovne srdca,aby ti to meralo spravne? Nemas dufam ten na zapastie?

fiafia
5. jan 2025

@jennifer235 samozrejme,že to robí psychika. Keby bol problém srdce, pri tých vyšetreniach by to dávno zistili.

jennifer235
autor
5. jan 2025

@iwesska ano nosim už 3 mesiace nemôžem sa toho zbaviť mám potrebu stále vedieť svoj tlak už som úplne na nervy z toho …

jennifer235
autor
5. jan 2025

@stanulienkat skúsim to … všetky vyšetrenia mám dobre ale ja proste stále idem si svoje že niečo mám 😭

danielahamar
5. jan 2025

@jennifer235 a majú aj pravdu, že s tam dostaneš. Vyhecovať samu seba je ľahké, len ukľudniť sa je ťažšie a hlavne, nemeraj stále tlak, pri takú je to normálne, že sa dvihne.

jennifer235
autor
5. jan 2025

@fiafia ano veď to mi hovoria všetci ale ja sa vždy tak vyľakám na tom tlaku a ešte väčšie úzkosti a strach

koniarova
5. jan 2025

@jennifer235 sama si to robíš. Zdravotné si úplne v poriadku. Netreba ti žiadne vyšetrenia. Jednoducho so namýšľaš. Ozaj choď k tomu psychiatrovi pre lieky na ukľudnenie.

Strana
z2