Môže krv v moči súvisieť s prostatou?
Prosim vas otec bol na vyšetrenie u urológa skrz toho ze mocil krv , mal psa prostaty 15 teraz po mesiaci mal 14 poslali ho na magnetickú prosim vas stretli ste sa s tym niekto ? Na magnetickú ma čakať až do novembra
@simonac96
Tych co robia MR je vela treba obtelefonovat pre skorsi termin plus v ktorej poistovni ste a pri najhorsom ako samoplatca 300€
a koľko má otec rokov? chodil aj preventívne predtým k urológovi? zvýšená hodnota PSA automaticky neznamená rakovinu, hladinu môžu ovplyvniť aj iné faktory, ako napr. nezhubné zväčšenie prostaty, infekcie močových ciest, zápal..
@yalla966 otec bohužiaľ urologovi pravidelne nechodil, išiel len vtedy ked zacala krvácať ked močil, ma 56 rokov
@simonac96 tak treba si pozriet sukromnu kliniku mr a zaplatit si.. ja som platila 200€ v martine
Kontroloval mu aj močový mechúr ? Za príznakom v krvi v moči býva aj nezhubný nádor v močovom mechuri
áno aj svokor mal rakovinu
@simonac96 samozrejme ze moze, objednala by som ho inde na mr, do nov. je daleko. V BB som isla na mr do mesiaca ako bezny pacient... niekedy dvoch.
Objednajte sa k sukromnikovi,to je mininum, co mozete teraz spravit. A do buducna nepodcenovat prevenciu

a koľko má otec rokov? chodil aj preventívne predtým k urológovi? zvýšená hodnota PSA automaticky neznamená rakovinu, hladinu môžu ovplyvniť aj iné faktory, ako napr. nezhubné zväčšenie prostaty, infekcie močových ciest, zápal..