icon

Môžem od panny chytiť nejaké pohlavné choroby?

banan313
5. nov 2019

Dobrý deň čaká ma prvy sex z pannou zaujímalo by ma či môžem od panny chytiť pohlavnú chorobu ? Dá sa to?(niesom skúsený prosím blbych reči a posmeškov sa držte )

Strana
z2
natycaga
5. nov 2019

@dskjhfdlkdjhl nie je. Po slovensky je odporúča

arcticcode
5. nov 2019

Vidim, ze chlapec potrebuje radu od chlapa. Kolko mas rokov? Ja som bol panic do 24 a som tu zivy a zdravy. A tiez som sa toho bal jak cert kriza, bo reku je to daco nove atd, ale nebolo to nic strasne.

Ciste teoreticky moze zena dostat pohlavnú chorobu aj z toho, ze sa vysti na hajzli v auparku, kde stala dajaka nakazena zena. Teoreticky. Prakticky sa to stava zriedka. No a muzi stia postojacky do pisoara, ze to vsade prska, preto sa takto vacsinou nenakazia.

natycaga
5. nov 2019

@stanulienkat no a co. Tak nech si robi srandu. Ved kto chce reaguje, kto nechce, nemusi

dskjhfdlkdjhl
5. nov 2019

@natycaga Ty sa vies tak pekne po slovensky certit, ze je radost Ta sledovat😉 Dakujem za poucenie, dalo sa to napisat aj inteligentnejsie a menej agresivne, ale aj tak dakujem a prajem pekny vecer😉
Ozaj, este dotrenuj ciarky a bude to este lepsie😉

elenita
5. nov 2019

@natycaga http://slovnik.juls.savba.sk/?w=zrovna&s=exact&...
Tiez Ti prajem pekny den 🙂
A myslim, ze by sme uz chlapcovi nemali spamovat temu poucovanim a chytanim sa za slovicka 😉

tosomja
5. nov 2019

Pohlavne choroby mozes dostat aj na wc, napriklad taky genitalny herpes. 😉 a nemusis sa jej ani dotknut. 😋 skus pogooglit, postudovat aj nieco o pohlavnom styku a potom sexuj, aby si nestresoval. A hlavne, pozor na "zubrienky" aby tu nepisala aj tvoja panna, ze je tehotna.

natycaga
5. nov 2019

@dskjhfdlkdjhl a ty si natrenuj diktaty a potom pis do diskusií

dskjhfdlkdjhl
5. nov 2019

@natycaga Ak uz nevies co pisat, tak nepis😉

natycaga
5. nov 2019

@dskjhfdlkdjhl dobru radu si si dala 💋

dskjhfdlkdjhl
5. nov 2019
veronikaszabova
5. nov 2019

@natycaga pozri si jeho ostatne temy a pochopis. 100% to nie je 15rocny teenager, ako sa prezentuje 🙂
Inak, uz tu mal aj diskusiu s odfotenym vtakom.

bimbina
5. nov 2019

@banan313 Jasne že môžeš . Najprv v prvom rade už len pohľadom na ňu , a potom dotknutím 👍🏼 Odporúčam Gumenne rukavice a skafander, najlepšie by bola aj maska na tvar žeby si sa nenadýchal vzduchu ktorý dýcha 😂😁 ďakujem za vtip dňa . Pripomína mi to časopis Bravo, a vtipne otázky ... 😁

ptmt1011
Autor odpoveď zmazal
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
layla1
5. nov 2019

@banan313 ja nechápem načo tu oznamuješ že ideš s niekym súložiť, raz je to bordel, potom panna a zajtra to bude muž :D

banan313
autor
5. nov 2019

@layla1 myslím že tvoja starosť to nieje tvojou úlohou tu na koníku je buď dať dobrú radu alebo držať hubu takze tak😬

banan313
autor
5. nov 2019

Ale to by som mohol napísať viacerým ľuďom odtiaľto aké osobitne sa ku každému prihovárať nebudem... 😅 Čiže tí ktorý mi dali nejaké rady dik ti ktorý chceli zapôsobil my svojimi wau veľmi super trápnymi vtipmi alebo rečami nevadí aj taký muaida byť 🤔🙂🤦😂

banan313
autor
5. nov 2019

*ale , *musia prepáčte za chyby v písaní (klávesnica)🤭

kittykat22
5. nov 2019

@banan313 si nam nejako vyrastol od prveho prispevku. Najskor jahodka nevinna - len dobru radu hladas, a na druhej strane uz mame drzat hubu. Dufam, ze ti ten prvy sex pojde lepsie ako tato konverzacia - lebo to by bolo hrozne fiasko 😅

layla1
5. nov 2019

@banan313 myslím si, že ked sa pýtaš verejne tak napísať možem 🙂 skus muza :D

banan313
autor
5. nov 2019

Vďaka nie radšej vyskúšam priateľku ty skús vyskúšať viac mužov

modrykoniicek
5. nov 2019

Koľko máš rokov? Keď neovládaš základné veci z biològie ZŠ tak s tým sexom prosím ťa ešte počkaj.Aby si sa o týždeň nepýtal, že či 5 minút po sexe nemôže byť tehotná.

Ako fakt prepáč ale človek ktorý chce začať sexuálne žiť by mal v prvom rade ovládať teòriu.

Čo sú toto za otázky.Matko zem...😣

arcticcode
6. nov 2019

Dnes je to sice nemoderne, ale ja som si svoje panictvo nesmierne vazil, dal som ho az manzelke. Ked som mal 24. A to sme nejaku dobu dokonca spolu byvali v kosiciach, ked ona studovala a ja som tam robil. Boli to pekne casy. Ako neviem. Mozno by si fakt mal pockat. :-P

aviska
6. nov 2019

@arcticcode je to nemoderne.

arcticcode
6. nov 2019

@aviska No a co. Ja som staroavetsky typ

Strana
z2