Môžem získať nové zuby pred 18 rokmi?
Dajú sa dat urobiť nové zuby keď ešte nemám 18? A dá sa to dat na splátky?? Ak áno, tak kde? A keď si dám zuby vytrhat, ako dlho trvá, kým mi môžu nasadiť implantáty? Mam 17.
@vsadeviem ale strojček mi nedokáže zmeniť dĺžku na rovnomernú. A spodné mam niektoré kratšie a niektoré dlhšie. Plus mam zazltnute a mam medzi zubami medzery
@esterrrrrrr príbuzný si dal robiť na šrubky mu nasadil a platil bral si pôžičku 33 tisic eur.
@alickapusinka by si sa čudovala :D každá "lepšia" klinika ti zuby vyšklbe a dá implantáty alebo korunky :D však oni chcú len tie euričká, inak si im aj s tvojimi zubami úplne uprdele :D
@candii ale to záleží kde bola na súkromnej klinike aj od úkonov koľko má svojich zubov to je rôzne líši sa to od kliniky. To ako zubár jeden berie za plombu 80 eur jeden 100 eur tak aj toto.
@esterrrrrrr aha takze je to len na urovni chcem. Nieco ako chcem nove maseratti. Pritom realne si schopna zaplatiti ledca novu elektricenku.
Si normalna? To by boli desattisice eur len na vymenu, potom dalsie tisice na udrzbu. Ked mas zuby pokazene, daj si ich opravit, ked maz zuby krive, daj si strojcek. Nikdy v zivote ziaden implantat nedosiahne kvalitu ziveho zuba.
@esterrrrrrr dnes sa dajú urobiť krásne zuby, úpravou len tvojich, chce to dobrého zubára.. zuby upravia, aby boli všetky rovnaké a buď ti ich vybielia( pokiaľ máš zdravé) alebo ich potiahnu takou vrstvou materiálu a vymodelujú a myslím, že nemusíš mať 18 rokov, pokiaľ ťa trápi estetika… ostatné príspevky si nevšímaj🙏🏼
Žiadne trhanie netreba☝️
@esterrrrrrr dorovnat zuby vedia u kazdeho zubara aj tie dlzky. dcera si predny zub zlomila na polovicu a dorobili ho na nepoznanie a drzi uz 4ty rok .. cize riesenie podla toho co pises je strojcek, dorovnat zuby a vybielit ... aj tak to bude par tisic ...inak vsetky zuby vytrhat naraz by ziaden zubar pri zmysloch nespravil .... vykrvacala by si a podla mna ani tu bolest by si nedala
Akoze ja chapem ze v 17 chces nove prsia, aj krasne hollywoodske zuby. Ale prist s napadom na vytrhanie? Tebe sa fakt paci co ma v puse queen a rene? To je hnus hnus hnus.
Prosim ta nerob si v tomto veku na tele zidne zasahy ktore sa nedaju vratit!!!!!!
@fairyy fiha, to je super. U mňa je najväčší problém v akom tvare sú. A to naozaj sa dá normálne predĺžiť niečím zub o pár milimetrov? Alebo dá sa aj skrátiť?
@esterrrrrrr Fazetami sa dajú zuby predĺžiť, dá sa nimi upraviť tvar.
Implantáty sú bolestivé. Už len samotné trhanie bolí a potom ti vŕtajú do kosti a potom nasadia implantáty.
Už som počula že niekomu museli implantáty vybrať lebo ich telo neprijalo.
@esterrrrrrr bola som v podobnej situácii keď som mala 20. Treba nájsť len dobrého zubára a urobí ti aj s tvojmi zázraky. Myslela som si že polovicu mojich zubov bude treba dať preč ale nie neprišla som ani o jeden svoj zub ak nerátam zuby múdrosti. Stalo má to 4000€ (5rokov dozadu).
Ak sú tvoje zuby zdravé a jedna sa o len o estetiku nikdy by som nič s nimi nerobila, max možno vybielila. Ja som zdravé zuby nemala a koľko bolesti bolo za tým. Keď si napríklad dáš fszety alebo korunky na tvoje zuby tak riskujes že časom ten zub odíde a budeš musieť riešiť umŕtvenie a výplň koreňových kanálikov. Načo zbytočne brusit zdravé zuby.
hociaké škaredé, ale zdravé vlastné zuby sú 100x lepšie, ako akékoľvek krásne umelé zuby. A to by ti nevadilo, že pri usmievaní budeš ukazovať umelé zuby? ved to vidno, že su umelé. Ja by som mala problém pobozkať chlapa s umelými zubmi. A zvlášť v tvojom veku. fúú
@kataina tiež mam roky umele zuby a teda rozdiel ani nebadat, že sú umelé, lebo aj farbu mam prirodzenú. ALE umelé zuby nikdy nebudú už ako vlastne, keby mam možnosť, určite som za záchranu vlastných, to už nikdy nebude ako predtým, hoci ich už mám dlhé roky
Ja som si musela dat implantat na hornu jednicku, uz to inak neslo, kost mi pri vrtani praskla, dorabanie kosti stalo extra, potom sa mi prepadlo dasno, takze robili niekolko transplantacii tkaniva, to stalo dalsie peniaze, ale hlavne to cele trvalo skoro 2 roky. Korunku uz mam nasadenu, s prvou som nebola spokojna, tak som zmenila doktora a isla som k jednemu z najdrahsich, kde mi ju spravili nanovo a za 3nasobnu cenu, sice sa dost podoba povodnemu zubu, ale tazko sa na nu zvyka. Dobrovolne si zuby fakt netrhaj, nie je to tak jednoduchy proces, hlavne, ak nastanu komplikacie.
@esterrrrrrr to sa riesi potom bud strojcekom, pripadne sa to kombinuje s fazetami, vedia to spravit naozaj nadherne. Implantat je blbost, tam musis mat dost hmoty v kosti a ci to telo prijme ako ma. To je iba posledna moznost. Ked uz nejde nic zachranit. Inak Sa vzdy riesi korunka a pod. Vysledok je potom Hollywood smile
@esterrrrrrr jeminečko 😳😳😳😳
@esterrrrrrr si myslíš že s nimi nebudeš mať problém? Bolo to i v Dámskom klube... stále niečo riešia s umelými zubami.
Radšej ako ti radili vyššie, strojček, alebo vybieliť..
To je fakt smutne..
@esterrrrrrr mne skracovali 2 zuby o par milimetrov lebo sa mi tazko jedlo... a ano dcera si odbila na ihrisku polovicu jednotky a dorobili to ...velmi podobne ma kamoska vyplnenu medzeru medzi zubami ... naozaj je potrebne len si najst dobreho zubara a urobi zazraky staci mu povedat, ze chces pekny usmev vo vysledku...nie je potrebne nic trhat urcite ak su zdrave

@alickapusinka vyklapacky? Moja stará mama platila 150 za vrch a 150 za spodok