icon

Môžu hemoroidy spôsobovať bolesť podbruška a nôh?

Dnes o 09:48

Ahojte.Prosim Vas tie co mate skusenosti vedeli by ste mi povedat ci pri hemoroidoch moze boliet aj podbrusko alebo nohy?Neposielajte ma k dr tam som sa uz obj.ale som ostala v soku ze volny termin ma az o par tyzdnov.

anonym_53f053
Dnes o 10:04

mna podbrusko ani nohy neboleli. po druhom porode som ich mala hrozne. uzivala som detralex, čipky a denne sedela v dubovej kore, sedela som na speci vankusi, aby netlacil... Stiahli sa. obcas sa v mensom este objavili, ale inak nemam problem

janinah
Dnes o 10:08

Nie

autor
Dnes o 10:44
@anonym_53f053

mna podbrusko ani nohy neboleli. po druhom porode som ich mala hrozne. uzivala som detralex, čipky a denne sedela v dubovej kore, sedela som na speci vankusi, aby netlacil... Stiahli sa. obcas sa v mensom este objavili, ale inak nemam problem

@anonym_53f053 to vsetko uzivam aj ja aj ten vankus mi dnes pride.Prosim ta ako dlho trvalo kym si to vyliecila a nahmatala si aj hrcu lebo mne daco trci z konecnika ale netusim ci je to hemoroid alebo polyp.

wokokoza
Dnes o 11:10

Nie, fakt si nemyslím, že to má nejaký súvis, tam bude pravdepodobne iný problém...

kikahub
Dnes o 11:44

nemyslim si, ze to suvisi. hemoroidy som mala len raz, ale teda ziadne taketo problemy to nesprevadzali.

bg92
Dnes o 11:52

Nie