Môžu hemoroidy spôsobovať bolesť podbruška a nôh?
Ahojte.Prosim Vas tie co mate skusenosti vedeli by ste mi povedat ci pri hemoroidoch moze boliet aj podbrusko alebo nohy?Neposielajte ma k dr tam som sa uz obj.ale som ostala v soku ze volny termin ma az o par tyzdnov.
mna podbrusko ani nohy neboleli. po druhom porode som ich mala hrozne. uzivala som detralex, čipky a denne sedela v dubovej kore, sedela som na speci vankusi, aby netlacil... Stiahli sa. obcas sa v mensom este objavili, ale inak nemam problem
@anonym_53f053 to vsetko uzivam aj ja aj ten vankus mi dnes pride.Prosim ta ako dlho trvalo kym si to vyliecila a nahmatala si aj hrcu lebo mne daco trci z konecnika ale netusim ci je to hemoroid alebo polyp.
Nie, fakt si nemyslím, že to má nejaký súvis, tam bude pravdepodobne iný problém...
nemyslim si, ze to suvisi. hemoroidy som mala len raz, ale teda ziadne taketo problemy to nesprevadzali.

mna podbrusko ani nohy neboleli. po druhom porode som ich mala hrozne. uzivala som detralex, čipky a denne sedela v dubovej kore, sedela som na speci vankusi, aby netlacil... Stiahli sa. obcas sa v mensom este objavili, ale inak nemam problem