Môžu streptokoky spôsobiť abnormálne vypadávanie vlasov?
@laila22 v polke januara, a zacali mi padat cca pred 2 tyzdnami (asi tyzden pred tym som vsak brala atb). O tyzden idem ku koznej, ale bojim sa ze z mojich hustych vlasov neostane nic:(
@barbora112678 môžem sa opýtať či vám dali niečo na tie baktérie, tiež mám ten problém, ale zatiaľ som nebola u dr. asi budem musieť.
@monci20 brala som atb zinnat , ale pri konrelnom vytere uz neboli bakterie v hrdle to pomohlo ale uz len na jazyku
Mne i synovi velmi vypadavaju vlasy . Syn ma len 18 rokov. Tiez premyslam, ci to mohol sposobit covid. Momentalne beham so synom po lekaroch a hladame pricinu, nakolko sa mu objavili na kozi flaky podobne seborei a tyzden po nom aj mne.Az neskor zacali vypadavat vlasy. V prvom obdobi covidu sme mali zvlastne priznaky (od zadychania sa, pocit ako keby som mala obarenu celu priedusnicu, stipanie v nose, bolesti hlavy, navay potenia aj vyse mesiaca, rapidne zhorsenie zraku, horucky sme nemali a preto nevieme, ci sme covid prekonali. Ja som ucitelka , mohla som to domov doniest alebo kdekolvek ochoriet. Ochorela som aj hned po zimnych prazdninach v prvom obdobi covidu, ked testovali len surne pripady . Ziaci boli na lyzovacke v Taliansku, mozno to odtial doniesli. Po mne postupne ochorela takmer cela trieda aj kolegyne, s ktorymi som bola v kontakte. No v tom obdobi este o covide vela lekari takmer nevedeli. hovorilo sa, ze je to chripka. No priznaky sme pocitovali uplne inak. Ja mam nadalej problemy so zadychanim sa uz aj pri nakupoch ci chodeni na druhe poschodie, vypadavanie vlasov a zacala som sa nadmerne potit po jedle i piti ( aj ked zjem len ovocie ci pijem vodu). Prosim, ak mate nove informacie ohladom vypadavania vlasov, budem vám vsetkym vdacna za akekolvek informacie.
Dievcata a asi kolko po covide ? Ja som teraz 2 mesiac po normalne mi vypada sialene mnozstvo

@barbora112678 ja si myslím, že postcovid. Mne tak padajú vlasy, že sa bojím aj ocesat, alebo zahrabnut. Nikdy pred tým som to nemala. Ako dlho asi po covide?