MUDr. Ďurovská a borelióza
máte niekto skúsenosti s Mudr. Ďurovskou ktorá sa zaoberá liečbou boreliozy? ja mám bolesti klbov, najmä nôh, šije, únavu, v krvi mi vyskakuje len borelioza, no doktori si ma pohadzujú z ordinácie do ordinácie, nechcú - teda by som povedala nevedia - to liečiť a ja už naozaj neviem na koho sa mám obrátiť. až som sa na internete dostala nejako k Mudr. Ďurovskej. liečila niekoho z vás alebo máte s ňou nejaké skúsenosti? budem vám vďačná za každú odpoveď, pekný deň
@marcipanova ja som mala kliešťa asi pred 5 rokmi a dlho som sa liečila ATB a teraz pri každej preventívke mi robia aj na boreliozu...pretože mám v rodine prípad neliečenej boreliozy, kde muž vôbec nevedel, že mal kliešťaa dôsledky sú fatálne...pôsobi mu to na mozog a pod. Zaoberám sa teraz tým, pretože hľadám vo svete pre neho pomoc, a najviac sa dozvedám z Polských stránok...lebo v Poľsku sú strašne infikované kliešte...hovorím infikované, pretože aj môj manžel mal pred nedávnom kliešťa, vybral si ho, a ihneď utekal k lekárovi, robili mu krv, aj bral ATB a povedali mu, že v našej oblasti nie sú až tak infikované kliešte, ako inde...
Neviem odkial si, ale ja som chutila infikovane ho kliesta v sade janka krala, ak ti to nieco hovori.. No tak uznaj. Skoro v meste.
Ja som prave vytvorila page na fb, "lymska borelioza", nic tam take naplno nefunguje, chcem varovat vsetkych ktori su v nevedomosti. Kludne sa pridajte
@marcipanova ja som z východu, chodím na poľské stránky a keby ste tam videli, čo tam píšu ľudia, tam malé deti, niekoľkomesačné bábätka majú kliešťov, ja nechápem...čo to dieťa váľa po tráve? tam sú ľudia veľmi nakazení boreliozou a bartonellou a všetkým možným...a hlavne po uštipnutí a aj ked sa liečia ATB...o niekoľko rokov sa to vracia...no hrúza...
a ešte, som sa niekde dočítala, že aj u nás je v lekárňach dostať špeciálny B-komplex, ktorý chráni pred boreliózou, treba ho brať v predstihu a pravidelne...tak idem hľadať...alebo tiež sa zaočkovať, moja dcéra už bola, ale platí to len na tri roky asi...a treba to očkovanie začať ešte v jeseni a tri injekcie...už nepamätám...
je to B-komplex s pivovarskými kvasnicami a tiež je tam tiamin. Kliešť neznáša pivo...
Ja sa liecim u Durovskej a povedala mi ze ked pride clovek v 1.stadiu a lieci sa dlhodobo, tak sa da vyliecit uplne. Su 3 fazy a su antibiotika aj na rozbitie cyst. Ked zabijes vsetko, nena sa preco vratit. Som sa tam rozplakala ako nala Kamilav tej ambulancii, to nie je mizne aby v 21.neboli na to oaky. Vsak nech to postriekavaju do certa, aspon v rych parkoch, kde nikto nic nepestuje, sak takto pokapeme jak muchy.
@jazminn zle sa to cita prosim ta skus si nastudovat normalne stranky nie nejake polske babske drbniky :( Proti borelioze vakcina nie je, ale proti kliestovej encefalitide a treba ju obnovovat a preockovavat, takze pred 5 rokmi to je ako keby ju dcera ani nemala. Ziadne babatka sa po trave valat v kliestoch nemusia, aby boreliozu dostali - prenasa ju aj komar, ovad, vsetko, co saje krv. Dalsi sposob ako sa nakazit je cez mlieko - materske bohuzial tiez. To iste plati aj pre nepasterizovane mliecne vyrobky napr. od nakazenej ovce zo salasa cez cerstvu bryndzu ci mlieko.
@anjelicek26 vs tym ockovanim suhlasim, je to tak. Na encefalitidu ockovanie je, vydrzi zhruba 3 roky, potom treba opakovat. Na LB ockovanie NEEXISTUJE 🙂
Nevadi, stane sa 🙂 kym sa nepomyli v tom, ze 3 tyzdnova liecba ant. je dostavujuca, alebo ziadnu liecbu nikomu s diagnozou netreba, tak nehori :D
Baby liečim sa str.protokolom 2 mesiace,a mám taký čudný pocit ako keby sa mi jazyk nevošiel do úst,akoby opuchol ale vizuálne nevyzerá,mali ste to niektorá?diky moc
Ja nie, ja mam 1.stadium a priznaky nikdy ziadne okrem erythemu. Takze neviem poradit
...uz 5. den uzivam ATB a pozeram, ze EM mi zmizla..tak hadam sa v tele nieco deje...este par tyzdnov predo mnou..a mam dohyhexal a ideme na dovolenku, no...tak so slnkom budem musiet opatrne...
Nechod na slnko vobec, doxy ma fotoreakciu, ja mam na cele vaginu (pigmentovu) :D
som sa zlakla, ze rast vagin na cele je vedlajsi ucinok 😀 ..asi je to individualne...uplne sa mu nevyhnem , bohuzial..ja som celkovo tmavy typ a opalovat sa teda neopalujem..ale hravame plazovy volejbal a tenis, tak to neovplyvnim...
@marcipanova
No mojka, ja som "ciganka" a za 2 tyzdne uzivania doxy, som bola na slnku asi 4 hodiny a mam ju .. Ale ano, s tym, ze je to individualne suhlasim 🙂)

@lucia31 http://www.regeneraciabuniek.eu/o-laminine/