MUDr. Eva Žuffová z Trstenej
Ste s niu spokojny?????????
Čaute kočky nemate niejake novo info čo sa týka ambulancie? lebo počula som že to nevyzerá moc dobre.
Ahojte, včera som tam bola, zatiaľ nemajú náhradu za pani doktorku. Zastupuje ju MUDr. Vilčinská 2x do týždňa.... pondelok od 06:00 do 09:00 a vo štvrtok od 13:00. Sestrička si zapisuje pacientky, ktorá má kedy prísť. Sestrička je tam denne, každú žienku usmerní. Tehotné posiela aj na vyšetrenie do nemocnice.
Hľadá sa doktor, ktorý prevezme ambulanciu, dovtedy si každá má zvážiť, či počká alebo prejde k inému lekárovi.
Ja sa tam chystám na poradnu 27 tak zistím či je daco nové
@majuska0503 budem velmi vdacna ked mi nieco zistite
Teraz má sestrička dovolenku, stále iba zastupuje Vilčinska. Nič nové
Bola som tam dnes stále zastupuje Vilcinska zatial sa nič nove nevie
Ano, dnes a este asi 2 tyzdne Dr.Vilcinska a potom Dr.Panikova.
@glamischshop tiež som počula, že Panikova ide prebrať ambulanciu.
to myslite tu dr. čo robí na pôrodnici v Trstenej
Ano, ta z nemocnice.
a to už bude v ambulancii natrvalo alebo len zastupovať
Nepoznam pani doktorku Panikovu,ale ak ostane v ambulancii,tak dufam ze bude taka dobra ako dr.Zuffova(aj tak stale nemozem uverit,ze uz tu nie je medzi nami😢)
@monikapindjakova
Takze veci sa pohli. Ambulancia ostava - budu v nej ordinovat MUDr. Panikova a MUDr. Tholt. Su to byvali kolegovia MUDr. Zuffovej z cias, ked robila v Trstenskej nemocnici a jej dobri priatelia. Nedalo im, aby zabehnuta ambulancia ich priatelky zanikla. Ordinacne hidiny nie su este celkom upravene, ale bude to trvaly stav. Jeden vacsi odbornik, nez druhy, takze super!
juhu sa tesim na nich este ze som ostala aj tak som sa chcela ist spytat primara Tholta ci by ma nevzal tam do nemocnice
@majuska0503 pozerám že máme cca rovnaký termín pôrodu 😉
Ahojte, aj ja som poznala pani Dr. Žuffovú, naozaj skvelá žena a dobrá odborníčka. Vraví sa, že dobrý ľudia tu na tomto svete dlho nežijú, idú medzi anjelov. Ona bola výnimočná a dosť dlho bojovala s ťažkou chorobou. Som zvedavá, ako to teraz v jej ambulancii bude.
@aandyy22 dakujem velmi pekne za info☺
Tak ahojte baby mam niečo nové tak ordinovať by mala začať Pani Doktorka Panikova a Pán Primár od 1.4.ordinacne hodiny sa nevedia viem to z nemocnice🙂
@majuska0503 nove...? ☺☺☺ tuto informaciu mame id 28 2.2017 😉
aandyy22 no asi ťažko lebo primár ani nevedel či bude s panikovou robiť ale že nakoniec bude aj on a ja som si poležala v nemocnici tak sme o tom hovorili s primárom tak novinka ďalšia pôrodnica a gynekológia sa idú pristavovať
@majuska0503 no asi lahko 😉, pozri sa, kedy som oznam zverejnila a nic sa na tom nezmenilo... Tvoj oznam 21.3. to len potvrdil...
Je naozaj jedno, odkedy, dolezite je, ze ambulancia ostava a prebrali ju vynikakuci odbornici. 😉
PS: Niekedy je ofic. info s casovym posunom. Ja som to mala z prvej ruky skor a len som chcela upokojit zienky, ktote boli v neistote.
Bola som v ambulancii v utorok teraz po Veľkej noci. Žien v čakárni máličko, zrejme tehuľky z Námestova poodchodili k iným lekárom...
Pôvodná dohoda bola Mudr.Kolejáková Po-Str, Mudr. Pániková Štvr a primár Pia.
Ibaže primár ani Pániková tam tento mesiac neboli ani raz, majú toho príliš veľa v nemocnici.
Pravdepodobne bude nakoniec aj štvrtky robievať Kolejáková. Žienky ktoré chcú prísť na vyšetrenie štvrtok, piatok nech si radšej najprv ráno zavolajú či sa vôbec ordinuje...
primar ma toho vela lebo ja som chodievala do nemocnice na kontrolu a videla som co tam bolo idete rano o 6 a ste radi ak sa vybavite okolo 9 🙂
Neviete niekto ako je to teraz? 🙂
@dominika196 no stále tam je kolejakova.
@rakahaka
@lludkaa
@leenkaa2708
@kacena177 baby prosim vas,mala by som ist v pondelok k pani doktorke Vilcinskej.Inak chodim do ambulancie ku Kolejakovej ale teraz ma dovolenku.Zastupuje je pani doktorka.Ako to tam funguje?Mam ist hned rano ci staci neskor?Aky ma pristup?Som tehotna na rizikovom a zrejme mam mykozu.Tak by som rada vedela na co sa pripravit.Dakujem pekne

@lludkaa tak to neviem ale asi nie kazdy den. Urcite chodi aj do svojej ambulancie.