MUDr. Eva Žuffová z Trstenej
Ste s niu spokojny?????????
Ak ju bude niekto zastupovať tsk už to do pôrodu vydržím tam a potom si vezmem kartu a pôjdem niekam bližšie keďže tam som chodila len koli pani doktorke... a ty si ides brat kartu ?
Ako som pisala, ambulancia zatial funguje.
V pripade zmeny bude sestricka urcite informovat.
Zienky,ak budete nieco nove vediet ohladom ordinacie,prosim napiste,dakujem
žienky prosím Vás aka je ta dr. Vilčinska ?
@majuska2119 je taká staršia, ako pani dr. Žuffová, a je milá, aj porozpráva, mne bola veľmi sympatická keď som sa s ňou stretla pri zastupovaní pár krát
@leenkaa2708 ďakujem za info. Idem na vyšetrenie a mam strach tak dufam že je aspon z polovice tak dobra a ľudska ako bola dr. Žuffova
@majuska2119 ano je neboj sa vobec..
@majuska2119 ja by som ju nemenila, dochadzam k nej az z RK. Je velmi mila, vzdy ma dobru naladu, ochotna vysvetli, velmi prijemny hlas. ❤
Tak pani dr. Zuffovu zastupuje dr.Vilcinska do konca tohto mesiaca a potom ma prist niekto staly do jej ambulancie. Tak mi bolo dnes povedane.
Tak zatiaľ sa nič nemení, doktora nemajú, zastupovať bude stále Vilčinska
@majuska2119 podobna, ako bola MUDr. Zuffova. Boli dlhorocne nerozlucne priatelky a "rovnaka krvna skupina".
Tak to je dobre,ale aj tak bude musiet asi ordinovat natrvalo,kedze pani Vlcinska ma svoju ordinaciu
Nevie niekto ako to teraz v ordinacii funguje? Je ordinacia otvorena ako bezne, ci iba niektore dni a len na niekolko hodin? Radsej si tam asi zavolam, nez sa tam vyberiem. Je mi velmi luto pani doktorky, mala som ju velmi rada.
@aandyy22 no bola som pri dr. Vilčinskej a je celkom fajn.
@majuska2119 prosím ta a ako ordinuje? kazdy den či chodí aj do svojej ambulancie?

Takže nebude zastupovať dr.Zuffovu?