icon

MUDr. Eva Žuffová z Trstenej

janickaaaaaaa
4. máj 2013

Ste s niu spokojny?????????

Strana
z4
leenkaa2708
9. máj 2016

Najlepšia pani doktorka aká môže byť keby boli všetci doktori takýto, tak by sme sa mali..aj pani sestrička je veľmi milá a ochotná, nemám čo vytknúť, celkovo nerada chodím k lekárom, ale tam to je o to ľahšie vďaka ich prístupu k ľuďom, musím sa sťahovať a už teraz som nešťastná ako nájdem takú náhradu :( najradšej by som si ju presťahovala zo sebou keby sa dalo :D po všetkých stránkach je to u mňa topka, a budem do smrti vďačná za to že som mohla zažiť čo je to dobrý lekár lebo som ich navštívila mrte ale ani jeden nebol taký ako ona. Vrelo odporúčam.

dadka1005
10. máj 2016

Ja už u nej niesom, bola som spokojná, keby nie diaľka určite nemenim.

rakahaka
19. jan 2017

@leenkaa2708 pani doktorka vcera zomrela...

leenkaa2708
19. jan 2017

@rakahaka no to snad nie este koncom minuleho tyzdna som volala so sestrickou a pri poslednej kontrole spominala ze p. Doktorka maka dobre vysledky 😢

kacena177
19. jan 2017

@leenkaa2708 minulú stredu som pri nej bola a telefonovala s niekým, že má veľmi zlé výsledky ☹

leenkaa2708
19. jan 2017

@kacena177 tak radšej dúfam, že to nie je pravda lebo už mi to ktosi hovoril aj pred pol rokom a nebola to pravda.. :( škoda by bolo takej dobrej pani doktorky.. :(

koka214
19. jan 2017

Tiez mi to bolo prave povedane a to v ponedlok som ju videla. Je to velmi smutne keď človek s takymto srdiečkom odijde. ☹

leenkaa2708
19. jan 2017

@koka214 ved práve to, ako naschval :(

lludkaa
19. jan 2017

Doteraz tomu nemôžem uveriť, tak úžasná doktorka fakt takých je málo, taký ľudský prístup som ešte nezažila ako u nej, je mi to veľmi ľúto 😢

leenkaa2708
19. jan 2017

@lludkaa aj mne normálne nechápem celý systém tuto dolu :(

majkagajka
19. jan 2017

Čoooooo? .... 😢 Toto je nepredýchateľná informácia - že už tu fyzicky nie je, a je pre mňa až ťažko pochopiteľná veľkosť jej srdca, jej strašná obetavosť, keď bola schopná (podľa toho čo čítam) ordinovať a byť tu pre druhých napriek jej závažným zdravotným problémom 😲 😢

rakahaka
20. jan 2017

@leenkaa2708
@majkagajka
@lludkaa zial je to pravda, mam to od knaza co ju bol zaopatrit :( prosil za nu o modlitbu...

maninko2
20. jan 2017

neviete nahodou kde zomrela?ona uz asi ani nerobila ze?

leenkaa2708
20. jan 2017

@rakahaka áno už viem :( dnes mi volala sestrička som dúfala že je to blbosť, lebo to už cez rok vraveli a nebola to pravda ael teraz to Bohužiaľ je, tak aspoň takto v spomienkach sa za ňu pomodlite :( jaj ľúto mi to je veľmi

monikapindjakova
20. jan 2017

Uzasny clovek,bola vzdy obetava,ustretova a ochotna vzdy poradit,milovala svoju pracu a bolo to aj vidiet,zial osud je kruty,vzal nam dalsieho dobreho anjela,nech odpociva v pokoji😢

kacena177
21. jan 2017

@maninko2 ešte minulú stredu som pri nej bola, robila skoro do konca. A vraj zomrela V Ružomberku V nemocnici.

kacena177
21. jan 2017

@leenkaa2708 ak sa môžem opýtať, poznáte sa so sestričkou?

leenkaa2708
21. jan 2017

@kacena177 osobne nie, len v rámci vzťahu lekár pacient čo som tam chodila cca 7 rokov, no mám ju veľmi rada je milá ochotná..a šikovná

kacena177
21. jan 2017

@leenkaa2708 Áno sestrička je tiež perfektná. Lebo som čítala že vám volala sestrička, tak som myslela či sa poznáte. Že či ambulancia bude fungovať?

aandyy22
21. jan 2017

Ano, je pravda, ze p. doktorka podlahla vaznej chorobe. Dnes mala pohreb. Pracovala do poslednej moznej chvile.
Ambulancia bude urcite najblizsi mesiac fungovat.

aandyy22
21. jan 2017

@kacena177 ano v nemocnici v RK

lludkaa
22. jan 2017

@aandyy22 a kto ju nahradí? Ci zatiaľ ju bude niekto zastupovať?

leenkaa2708
22. jan 2017

@lludkaa Neviem ale ja ked som par krat bola tak pani dr Vlcinska al tak nejak sa volala.

aandyy22
22. jan 2017

Zatial p. doktorka Vilčinská (ciastocne), ona ma aj svoju prax.

lludkaa
22. jan 2017

@aandyy22 a ona nemá ambulanciu v Nižnej??

rakahaka
22. jan 2017

@lludkaa ano ma, ja k nej patrim, ale dost ju zanedbavala, kedze velmi vela musela zastupovat pani doktorku Zuffovu.

kacena177
22. jan 2017

Dievčatá ak náhodou budete vedieť nové info ohľadom pokračovania fungovania ambulancie, prosím napíšte.

aandyy22
23. jan 2017

@rakahaka zanendbava je podla mna zbytocna poznamka, nakolko vypomahala svojej kolegyni a priatelke vo vaznej situacii. MUDr. Zuffova by to urobila tiez. Myslim si, ze je to pochopitelne.

rakahaka
23. jan 2017

@aandyy22 rozhodne som to nemyslela v zlom. Len robila 3dni do tyzdna a bolo to nevyspytatelne ze ktore bude prec, ale dalo sa to pochopit ;)

aandyy22
23. jan 2017

Uz je iste, ze sa to u MUDr. Vilcinskej opat stabilizuje v kratkej dobe do normalu

Strana
z4