MUDr. Eva Žuffová z Trstenej
Ste s niu spokojny?????????
Ja už u nej niesom, bola som spokojná, keby nie diaľka určite nemenim.
@leenkaa2708 pani doktorka vcera zomrela...
@rakahaka no to snad nie este koncom minuleho tyzdna som volala so sestrickou a pri poslednej kontrole spominala ze p. Doktorka maka dobre vysledky 😢
@leenkaa2708 minulú stredu som pri nej bola a telefonovala s niekým, že má veľmi zlé výsledky ☹
@kacena177 tak radšej dúfam, že to nie je pravda lebo už mi to ktosi hovoril aj pred pol rokom a nebola to pravda.. :( škoda by bolo takej dobrej pani doktorky.. :(
Tiez mi to bolo prave povedane a to v ponedlok som ju videla. Je to velmi smutne keď človek s takymto srdiečkom odijde. ☹
@koka214 ved práve to, ako naschval :(
Doteraz tomu nemôžem uveriť, tak úžasná doktorka fakt takých je málo, taký ľudský prístup som ešte nezažila ako u nej, je mi to veľmi ľúto 😢
@lludkaa aj mne normálne nechápem celý systém tuto dolu :(
Čoooooo? .... 😢 Toto je nepredýchateľná informácia - že už tu fyzicky nie je, a je pre mňa až ťažko pochopiteľná veľkosť jej srdca, jej strašná obetavosť, keď bola schopná (podľa toho čo čítam) ordinovať a byť tu pre druhých napriek jej závažným zdravotným problémom 😲 😢
@leenkaa2708
@majkagajka
@lludkaa zial je to pravda, mam to od knaza co ju bol zaopatrit :( prosil za nu o modlitbu...
neviete nahodou kde zomrela?ona uz asi ani nerobila ze?
@rakahaka áno už viem :( dnes mi volala sestrička som dúfala že je to blbosť, lebo to už cez rok vraveli a nebola to pravda ael teraz to Bohužiaľ je, tak aspoň takto v spomienkach sa za ňu pomodlite :( jaj ľúto mi to je veľmi
Uzasny clovek,bola vzdy obetava,ustretova a ochotna vzdy poradit,milovala svoju pracu a bolo to aj vidiet,zial osud je kruty,vzal nam dalsieho dobreho anjela,nech odpociva v pokoji😢
@leenkaa2708 ak sa môžem opýtať, poznáte sa so sestričkou?
@kacena177 osobne nie, len v rámci vzťahu lekár pacient čo som tam chodila cca 7 rokov, no mám ju veľmi rada je milá ochotná..a šikovná
@leenkaa2708 Áno sestrička je tiež perfektná. Lebo som čítala že vám volala sestrička, tak som myslela či sa poznáte. Že či ambulancia bude fungovať?
Ano, je pravda, ze p. doktorka podlahla vaznej chorobe. Dnes mala pohreb. Pracovala do poslednej moznej chvile.
Ambulancia bude urcite najblizsi mesiac fungovat.
@lludkaa Neviem ale ja ked som par krat bola tak pani dr Vlcinska al tak nejak sa volala.
Zatial p. doktorka Vilčinská (ciastocne), ona ma aj svoju prax.
Dievčatá ak náhodou budete vedieť nové info ohľadom pokračovania fungovania ambulancie, prosím napíšte.
☺
Uz je iste, ze sa to u MUDr. Vilcinskej opat stabilizuje v kratkej dobe do normalu

Najlepšia pani doktorka aká môže byť keby boli všetci doktori takýto, tak by sme sa mali..aj pani sestrička je veľmi milá a ochotná, nemám čo vytknúť, celkovo nerada chodím k lekárom, ale tam to je o to ľahšie vďaka ich prístupu k ľuďom, musím sa sťahovať a už teraz som nešťastná ako nájdem takú náhradu :( najradšej by som si ju presťahovala zo sebou keby sa dalo :D po všetkých stránkach je to u mňa topka, a budem do smrti vďačná za to že som mohla zažiť čo je to dobrý lekár lebo som ich navštívila mrte ale ani jeden nebol taký ako ona. Vrelo odporúčam.