icon

Na koľko dávok by ste ešte išli?

7. nov 2021

Ahojte, dostala som sa k clanku z Izraela, kde sa ide ockovat 4tou davkou a vyjadrili sa, ze takto to uz pravdepodobne pojde navzdy. Ze kazdeho pol roka dalsia davka. Ja som ockovana, ale rozmyslam, ze ak k tomu pride, kolko krat by som este sla. Lebo myslela som, ze toto je koniec. Dva krat a nic viac. To akoze naozaj to pojde takto navzdy?

https://www.timesofisrael.com/virus-czar-calls-...

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
dominka11
8. nov 2021

Ja už na žiadnu, okolo mňa zaočkovaní majú covid jedna radosť, ja som už prekonaná, zaočkovaná, prinajhoršom prekonám zasa, ale očkovať už nie. Po 2.dávke som mala 5 herpesov za sebou + pitiryasis rosea ako darček na 2 mesiace.

martiiina69
8. nov 2021

😀😀 ale hlavne cigaretku a alkohol si ľudia dajú , lebo to je v pohode 😂 preukázané účinky iba dorhomady pečene, vypeceny mozog a rakovina pľúc.. to je OK aj 30 denne a pivko alebo ešte lepšie pol deci a ráno jeden ibalginik (čo je teda iný humus btw)
Celé toto logika vysokej školy života a nemá cenu diskutovať lebo majú predsa svoju pravdu a celé je to naplánované vyhubenie ľudstva (vyhubenie že vymyslím smrtiaci vírus ale vyhubiť ľudí vakcínou na smrtiaci vírus - wow diabolsky plán)
A určite je v nej čip aby nás mohli sledovať. Lebo to nerobia už X rokov cez mobily a Fb IG kde ľudia to zdieľajú ešte dobrovoľne! 😜😀
Amen

marca12
8. nov 2021

Momentalne neviem,ale pravdepodobne sa znova dam,no mam strach z vakciny,co to narobi z telom.

mmoni89
8. nov 2021

@lienka.7 presne, ale toto nikto nechce vidieť ani počuť že toto je presne zámer. Ja tiež, vďaka bohu nepoznám nikoho,nehovorím ze taky niesu, nezlahcujem to, ale presne, moja mamka problém s tlakom (nikdy v živote nemala), sused ostal na vozíčku a pomaly veľmi pomaly sa dava dokopy a následky mu už ostanú..

owecka
9. nov 2021

@lienka.7 reagovala som na to aka si hlupa...ja pevne verim, ze si len troll a tieto tvoje teorie si nechas pre seba. Vies, ked neboli socialne siete, len tvoja rodina vedela, ze si hlupa..takto to vie cele okolie..poradim ti, venuj sa niecomu inemu napr.umyvaniu podlahy, zametaniu, vysavaniu, utieraniu prachu...tam mozno si doma...ale k medicinskym zalezitostiam sa nevyjadruj, tam ti to moc nejde

oblecenie99
9. nov 2021

Všímam si, že zaručené info o susedoch a známych, postihnutých viditeľnými následkami očkovania majú najmä, ak nie iba, tí nezaočkovaní.

kulumulu123
9. nov 2021

Jaj tak len myslí ďalej... A prajem veľa osvietenych myšlienok 👍👍

lienka.7
9. nov 2021

@owecka hlupa si tak akurat ty moja mila... ked vies iba urazat. Zarad sa podla tvojho nicku do stada a ked nevies inteligentne reagovat tak si bekaj aj so svojimi kamoskami. Mimochodom takych erudovanych odborniciek ako ty je tu plnu rit a trocha 👌👌👌

owecka
9. nov 2021

@lienka.7 🤣🤣🤣🤣 pobavila si ma...na teba nema zmysel reagovat. Si jedna z tych, ktora voli Fica a im podobnym...dezolatka a antivaxerka v jednom...ale pobavila si ma, urazit ma nemozes🤣🤣🤣

lienka.7
9. nov 2021

@owecka 🤣🤣🤣🤣 no ked myslis 🤣🤣🤣🤣
Antivaxerka vobec nie som, ako ja tak i moje male ma vsetky povinne i nepovinne ockovania.
Len nevidim zmysel ladovat do seba nieco hlava nehlava... co ani nezabera, nie je zmana jeho ucinnost a je stale len experimentalnou vakcinou. Len preto, lebo si to niekto zmysel a este ma bude aj vydierat 👌👌👌

zooeynka
10. nov 2021

@owecka znizila si sa na osobne urazky a utoky, vsimla si si? Nesuhlasis s nazorom lienky 7 a drzo ju nazves ficovkou, dezolatom a antivaxerkou....a pritom ju nepoznas. Respekt k druhym nic? K inym nazorom? Ockovani ludia stale tvrdia ze su urazani a znevazovani neockovanymi, ale ja teda vidim opak...

anja27
Autor odpoveď zmazal
anja27
10. nov 2021

@lienka.7 asi tak..navyse asi ani netusia co je v tych vakcinach. Uz len to ze je v tom kus potrateneho plodu je na zamyslenie..ze to tymto bio eko matkam vobec nevadi?? Ja nie som ziadny antivaxer ale tomuto cim dalej tym viac prestavam verit

anja27
10. nov 2021

@owecka tvoj nick uplne vystihuje co si zac. Kazdy kto neveri tomu co sa prezentuje ako jediny ucinny sposob riesenia pandemie a trosku aj rozmysla nad vecami je dezolat antivaxer ficovolic. Aki ste ubohi len cloveka hned zaskatulkovat lebo vyjadri nesuhlas proti vacsine. Kludne si daj aj 10 davok za rok ak to tak uznaju za spravne ale neurazaj ludi ktorym sa to nepozdava

katka708
10. nov 2021

Viete čo je zaujímavé? Ze proti vakcínam sú len tie co to ešte nemali alebo to prekonali s ľahkým priebehom...
Keby ste si muža niesli do nemocnice ešte pred 40kou lebo nevie dýchať a žiadna sanitka mu nechce prísť tak by ste asi inak rozmýšľali. Ja som to prekonala relatívne v pohode a preto sa mi fo 3.davky moc nechce ale zas mam ohroziť rodinu?

zooeynka
10. nov 2021

@katka708 tak sa hlasim ja. Mala som hnusny covid, manzel este horsi, tomu sme aj sanitku volali. Prisli o 4 hodiny a povedali ze vooooobec nema tazky priebeh covidu, ze ho mozu vziat do nemocnice ale ze mu nijak nepomozu kedze dycha sam. (aspon mu v nemocnici horucku zrazili injekciou a na rontgene zistili zapal pluc) a poslali ho v noci domov. (Ako? Taxikom? Pozitivny? Kto by ho odviezol? Doviezla ho segra ktora musela potom do karanteny). Nase dieta to od nas nechytilo, cely cas bolo s nami. A nie, niesme zaockovani a nemame to v plane. Rodina v okoli poniektora je, ini nie. Mam velky respekt pred neziaducimi ucinkami, prilis sa mam rada na to aby som sa ockovala niecim neoverenym, ockovani tiez choreju, prenasaju nakazu, lezia v nemocnici a bohuzial aj umieraju. Nie dakujem.

tayla
Odpoveď bola odstránená
katka708
Autor odpoveď zmazal
zooeynka
10. nov 2021

@katka708 hlavne nech sme vsetci zdravi. Ci uz ockovani alebo neockovani.

jazernica
10. nov 2021
Používateľ jazernica je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jazernica.

Ja som tu ako nedôvery užívateľ,.lebo nemám vakcínu a ani si neprosím, takže som pre očko ľudí nepohodlná.
Som presvedčená keby dostali pozitívny ihneď liečbu od všeobecného na zápal pľúc, do nemocnice sa s najväčším pravdepodobnostou nedostanú.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
miriam11
Odpoveď bola odstránená
miriam11
Odpoveď bola odstránená
kvetinka75
10. nov 2021

ani toto očkovanie nie je povinné.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
kvetinka75
10. nov 2021

@katka708 tak to sa mýliš. Ja som mesiac marodila. Priebeh presne ako som mala pred rokmi pri zápale pľúc. Aj som sa rovnako dlho dostávala do formy. Ale očkovaná nie som a ani neplánujem. Pohybujem sa v zdravotníctve.

zooeynka
10. nov 2021

@kvetinka75 to povedz tym, ktori by bez ockovania prisli o pracu...aj na svk su take firmy, plus pendleri. Dali sa zaockovat aj ked nechceli. Proste ich situacia prinutila.

kvetinka75
10. nov 2021

@zooeynka ja nemusím nikomu nič hovoriť, kto sa nechce dať, nemusí sa. Keby ľudia stáli za svojim rozhodnutím a ľudí je dosť, nikto by nikoho do ničoho nenútil. Každý len nadáva, vypisuje na sociálne siete ale skutek utek. A tak je to so všetkým

kvetinka75
10. nov 2021

@zooeynka kamarátka chodí do AT pracovať a nie je očkovaná. A ani nútená do očkovania.