icon

Najlepší betakarotén na lepšie opaľovanie a zrak

15. feb 2025

Ahojte, vedeli by ste nehaky odporuvit, kde ste videli aj ucinok? Napriklad rychlejsie a tmavsie opalenie v lete... Zlepsenie zraku...

Dakujem

taktotedanie
•
15. feb 2025

Je to jedno
Opalis sa rychlo ale rychlo aj vyblednes
So zrakom neporiesis nic

sulavikova
•
15. feb 2025

Opálenie vydrží tak 8 mesiacov.

taktotedanie
•
15. feb 2025

Tvoje opalenie nezalezi od toho co budes jest ale aku mas pokozku takze je irelevatne kto ti tu co poradi

liusa82
•
15. feb 2025

ja som poskúšala kdejaké betakaroteny aj ten hore gs ale mne všetko išlo nie že do hneda ale bola som potom po ňom akoby som mala žltačku😀 tak som to vysadila.Takže ja už len krémy na opalovanie na rýchle zhnedutie.To u mňa funguje aj bez betakarotenu a som pekne hnedá

jaja20
•
15. feb 2025

Ja používam už dlhé roky tento.
Ročne chodíme na 2-3 dovolenky k moru ( nie Chorvátsko ) a som vkuse hnedá 🙂
Bývajú k nemu pribalene rôzne darčeky alebo sú výhodné XXL balenia.

liusa82
•
15. feb 2025

no ja nechápem potom čo robím zle ked vy tu všetky preferujete betakaroten vy ste z neho pekne hnedé a ja ako číňan😀 ako často to užívate počas sezony ja som si dávala každý deň jednu tobolku pri každodennom slnení.Tak ako tam bolo odporúčané.Plus niekolko týždňov pred sezonou už zobala

rika44
•
15. feb 2025

@liusa82 nič nerobíš zle...veľa záleží od typu pokožky - ako dokáže produkovať pigment...ja som bledej pokožky a nech robím čokoľvek, vždy som najprv ružová, potom červená a neskôr hnedá....najkrajšiu farbu som však mala s obyčajným olejom Nubian alebo s opaľovacím maslom Argan bronz oil...žiadny betakaroten v tobolkach u mňa nezabral

liusa82
•
15. feb 2025

@rika44 maslo arganian používam aj ja.To je ozaj dobrý výrobok a za pár šušňov.Alebo ešte australian gold .Majú tú výhodu, že sú už rovno so spf.Aspoň nemusím mazať aktivátor a ešte aj opalovacie mlieka k tomu