icon

Nedostupnosť triptanov na Slovensku: Čo robiť?

30. máj 2026

Zachytila som problem s dostupnostou triptanov na Slovensku, vraj je takmer absolutne nedostupny. Nikde mi nevedia povedat, co robit. Predpise mi lekar iny liek a aky? Mate skusenost. Dakujem.

unicornlady
30. máj 2026

Myslíš lieky na migrénu? Mne dali asi pred 2 mesiacmi CINIE, odvtedy som nebola v lekárni, tak neviem, koľko čoho majú.

kacena4
30. máj 2026

ja som v PK kupovala pred tyzdnom dvomi a bez problemov boli. neviem co konkretne beries ale su rozne, aj generika su neviem o tom, ze by bol vypadol kupujem ich cez dr.max a nemam problem

autor
31. máj 2026
@kacena4

ja som v PK kupovala pred tyzdnom dvomi a bez problemov boli. neviem co konkretne beries ale su rozne, aj generika su neviem o tom, ze by bol vypadol kupujem ich cez dr.max a nemam problem

@kacena4 konkretne dr. max ma komplet celostatny vypadok triptanov, ja uzivam rizatriptan.

kacena4
31. máj 2026
@anonym_autor

@kacena4 konkretne dr. max ma komplet celostatny vypadok triptanov, ja uzivam rizatriptan.

@anonym_autor tak prave ten tom pred nedavnom kupovala u nich a bol. neviem ci je az teraz vypadok,ale pevne verim, ze o chvilu zasa naskoci, beriem ho roky a nikdy nebol problem. sku si dat predpisat ine lieky

hmarko
1. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor aj ja ho beriem.tiež ho neviem zohnať.ma výpadok.teraz v júni už by mal byť