icon

Nemáte pocit, že vaši rodičia po očkovaní viac zabúdajú?

20. jún 2022

Caute no keďže minulý rok bol bum s očkovaním, všetci su očkovaní v mojom okolí, ja nie... Prosím vás, nemáte pocit, ze viac zabúdajú? Alebo ze vy viac zabúdate?
Akoze moja mama s otcom nemajú este ani 60, do minulého roka proste všetko si pamätali a atd... Super, topka... Ma teraz? No mne pridu od toho očkovania iní, najmä co sa týka pamätá... Proste zabúdajú, ked jim niečo poviem, mama co si pamätala stále všetko a teraz?
No veľmi zabúdajú.... Nie len oni ale aj mojej známej rodicia, aj potom este otcova sestra, ta tiež zabúda viac....

Strana
z5
lenadka
21. jún 2022

Nie.

sherynkamalinka
21. jún 2022

hruza citat tieto reakcie...
Otazne je, kebyze tu polozim otázku, ci aj vas po ibalgine boli zaludok alebo len mna, tak som asi tiez konspirator.
ale nemyslim si, ze u vas ockovanych nastala zmena povahovych crt, skor ju ockovanie len predralo dopopredia
agresivita, vulgarnost a utoky...

elizabet173
21. jún 2022

@viestta ale ouce sme my 😂, vieš, čo. mne tieto bludy až tak žily netrhajú, som šťastná, prešťastná, že to v mojej rodine skončilo síce s doživotnými následkami po prekonaní covidu, ale keď sa vrátim späť do decembra 2020, kedy sme sa celá rodina obávali, či dožije rána, písali si a dodávali silu jeden druhému po celú noc, tak voľba bola jasná. V USA už sa vtedy očkovalo, u nás žiaľ ešte nie.

elizabet173
21. jún 2022

@sherynkamalinka veď práve, keď si prečítaš vedľajšie účinky liekov, ktoré sa môžu podávať malým deťom, tak sa divím, že je niekto prekvapený z toho, že môžu byť vedľajšie účinky po očkovaní proti tak závažnej chorobe. Môžu, ale nie sú zďaleka také plošné, ako sa nám stále niekto pokúša nahovoriť.

valeria_h
21. jún 2022

@elizabet173 Akí všetci? Píšem, že nie všetci.

viestta
21. jún 2022

@elizabet173 však aj my sme si podobným prešli. Nastastie všetci to dali. U tety spustil ťažký kovid parkinsona. 50 ročná zena. A tiež, našťastie, mame okolo ľudí rozumných. Aj neockovanych, ale navzájom sa akceptujeme nech už názory mame aké máme. Tých "bojovníkov za slobodu" bolo malo a z môjho života sa vytesnili sami.

elizabet173
21. jún 2022

@valeria_h prečo píšeš nie všetci? Prečo nenapíšeš zlomok? Alebo iba niektorí? Nebolo by to bližšie k pravde? Teda k našej? K tej tvojej je bližšie to nie všetci.

viestta
21. jún 2022

@valeria_h matematický "nie všetci" znamená, že len veľmi malá časť z celku. A pri vakcinach je síce dlhý zoznam vedľajších účinkov, ktoré pravdepodobne súvisia s očkovaním, niektore aj závazné, veľká väčšina z nich nezávazná a krátkodobá, ale ich výskyt sa počíta v zlomkoch promile. A sú miliony ockovaných, čo nemali ani tie nezávazné a krátkodobé vedľajšie účinky. Co sa o dôsledkoch kovidu povedať nedá.

Strana
z5