Nepríjemný zápach z pošvy
Baby,je mi to trošku nepríjemné,ale už asi mesiac ma strašne trápi nepríjemný zápach z pošvy.Keď sa vyzlečiem normálne mi smrdia nohavičky i nohavice.Používam gél na intímnu hygienu,sprcha každý deň niekedy aj dvakrát,tak nechápem čo by to mohlo byť ;(
baby potrebujem radu. neprijemny zapach s posvi. rozkrocim nohy alebo vizlecem a je to dost citit :( mam aj taki bledunko zltty vitok... neviem s coho to je. posvu si umivam mentolovim vaginalnim mydlom nezanedbavam sa. a zapachu sa zbavit neviem :( moj priatel si mysli ze môzem mat niaku pohlavnu chorobu... je to mozne??
@adka0506 ja som bola s tým u lekára, vôbec to nieje problém povedať, určite sa s týmto stretáva často ako gynekológ. Urobil mi výter a povedal že výter je v poriadku, že si mám ísť kúpiť niečo do lekárne...no nebola som lebo neviem čo si mám kúpiť a ako si to v lekárni vypýtať :( Že vraj ale išiel teraz od januára lekár do dôchodku, tak skúsim asi čo na to povie nový doktor....
Ahoj prosím poradte ešte som nemala krámi a mám hrozný zapach z vagíny a hanbím sa o tom hovoriť z mamou.
Ahojte mam 16 rokov som panna a trapy ma jeden problem....stale mam tam dole neprijemny pocit svrbenia niekedy aj palenia sliznaty vytok so šulancami a kyslasty zapach ....nohavicky nesmrdia len ked som na wc citim ten kysly smrad prisim poradte mi co mam robit da sa to liecit aj doma? Hambim sa mame povedat nech so mnou zajde na gynekologiu ...poradte pls ☹
@hood123 urcite na tu gyndu chod .... Obmedz sladkosti (mne to poradila gyn s podobnym problemom nemala som kyslasty zapach ale biely husty vytok vadil mi ale vraj to nebolo nic vazne len hovorila o tom ze cukru podporuju nejake bakterie) pouzivala som intimne obrusky vlhcene a pomohlo mi to ... Na umyvanie pouzivaj len urcene pripravky na intimnu hygienu nohavicky len bavlnene tanga by sa nemali nosit lebo bakterie z konecnika sa suchanim pri chodzi doatavaju do posvy nenos prilis tesne nohavice lebo sa sparis a aj potom moze toto vznikat je vela veci preco ale urcite zajdi nehnbi sa mamke to povedz hlavne cim skor lebo samu ta neosetri na gyn asi mna nechcela do osemnastich bez doprovodu osetrit neviem preco .... Radsej iist zbytocne ako mat potom problemy s bolestivym pohlaavnym stykom alebo dokonca s otehotnenim... Ak sa bojis ist na gyn a si panna neboj sa nic ti robit nebude ;) keby si uz mala styk tak ano da ti sondu dnu a tak ale tebe toto robit nebude nic co je bolestive mozno ta max posle na krv trosku pozrie a je to ;) radsej zbytocne ako lutovat cely zivot zeny su citlive na kadeco mame poslanie byt matkami musime si dat take problemy cim skor do poriadku niekedy aj takato "malickost" moze odhalit cystu ci myom echcem ta strasit preto radsej gyn drzim palce ;)
@hood123 ked si mlada a este si nemala styk tak skus canesten krem si kupit
ono to zvykne zaberat
a neumyvaj sa dole so sprchacom len s cistou vodou ta je naj
posva ma samocistiacu schopnost a nepotrebujes ju umyvat kadejakymi pripravkami, lebo sa lahko narusi ph
ked sa chces pri holeni umyvat alebo aj zvonka sa umyvas tak dobre je kupit si z baelei spchac 5,5 ph - ich znacka ..nie je to vobec drahe asi 1,2 stoji a je dobry, aj na holenie ho mozes pouzivat a nemalo by sa ti ph narusit
canesten krem a masti si a poriadne sa cistou vodou osprchuj, uterak uzivaj len ty a men ho casto a bavlenene gatky a daj si canesten mast poriadne
@vami2425 ty ti iste
cista voda, bavnene pradlo, pripadne vyskuaj ten canesten
asi su to kvasinky
a hlavne po velkej potrebe utierat sa smerom von nie do posvy lebo tak si zanesiete infekciu
a neuzivat klasicky sprchac na umvavanie ..
Mne jedna zena poradila si davat do posvy kolaidne striebro na ten pach.No idem to veru skusit som zvedava co to bude.Uz som mala cipky ale sami zda,ze to nepreslo.🙂
@vendy171 skús postupovať..
https://www.magister.sk/vyhladavanie/vysledky/s...
Je viac druhov a keď si dáš koloidne na noc dávaj dlhodobo.potrebujes premnožia zdravé baktérie..pošva by nemala nepríjemné zapachat,keď je všetko ok😉
@alex666 tiez to teraz riesim.Zapach a vlhke gatky.Pach taky akoby mi unikal moc.Nic viac ziadne vytoky...V juny som bola na gynde na preventivku vsetko o.k.V auguste u obvodnej tiez vsetko o.k.
U mna zaberaju vag.tablety Clotrimazol..teraz po dovci som mala tiez ren problem a uz je po...ale uz sa poznam viem co na mna plati a zabera....najprv by som na vasom mieste sla na gyndu..urobit vyter a mozno to treba preliecit..
@hood123 vaginalna mykoza 100%
Ja mám teraz presne to isté, zápach niečo ako močovina ale nie úplne a svrbenie,pálenie, potom sa spustila aj mykóza,výtok bol taký žltkastý a potom sa pridali kvasinkove vločky, doktor mi len cez telefón povedal nech si dám rosalgin,už ho mám plné zuby ako to má na háku,bojujem s tým už pár rokov...gynekológovia mi nevedia pomôcť...neviete čo by mohol byť ten zápach močoviny,ktorá baktéria???
Uz som zmenila gyndosa ale je to to isté, dokonca mi povedal že keď mi vo výtere nevyjde candida nemôže mi predpísať flukonazol lebo poisťovňa s tým má problém...proste len aby to jemu sedeli v papieroch, asi sa nezaujíma o skutočnú diagnózu...tie výtere sú fakt ale fakt nanič, mám svrbenie,pálenie a vyjde mi len bežná flóra...ja už neviem čo ďalej.raz som bola aj u imunológia ale imunita bola ok...
@darina1952 odporúčam Gynella 😀
Ahojte, prosím poraďte, keď mám pohlavný styk tak mi z posvy zapácha, nesvebi ma, neni ani červená, čo je na to dobre ? Ja som už zúfalá. Trápi ma to. Mala som aj z lekárne tabletu no ale tá nič moc..

@renata5 ja mam to iste... :( a neviem co stym. frajer si mysli ze mozem mat pohlavnu chorobu je to mozne?