Neskutočne mi páchne z úst. Čím to môže byť?
Ahojte..neviem čím to je ale cítim už 4 deň neskutočnú pachuť v ústach. Zuby si umývam každé ráno a večer VŽDY. Teraz častejšie kvoli tomu ale nepomáhata to . Neviete čo to môže byť?
Cistis si medzizubne priestory? Treba to robit dokladne kazdy den, aj medzizubnymi kefkami aj nitou. Mam kamaratku dentalnu hygienicku, toto byva najcastejsi dovod problemov s dychom...vela ludi sa mylne domnieva ze za to moze problem so zaludkom, ale castejsia pricina byva prave zle cistenie zubov...
Plus samozrejme treba pravidelne chodit na dentalnu hygienu, ale to je snad jasne...
Alebo ešte zubný kaz
Medzizubné priestory? Žalúdok? Mandle? Ak len 4ty deň a predtým si si nevšimla a hygienu máš dobrú,skôr asi nejaký zapal,ďasná,jazyk,skrytý kaz.Ja mám tento problém a syn zvlášť,keď je chorý,aj obyčajná nádcha,mierne zapálené hrdlo.Len zápach nie je pachuť.😉 Pachuť som mala keď som otehotnela 🙂
Skús vynechať mliečne výrobky.
Črevá
Vôbec to nemusia byť zuby a možno to cítiš len ty, skus sa spýtať niekoho z blízkych ci to cítia tiež... Môj svogor ma všetky zuby zdravé a ma zápach z úst preto, lebo bol na operácii s pazerarokom, lebo sa dusil keď jedol niečo, nemohol prehltnúť.. Po čase už ani tekutiny a proste museli mu to roztiahnuť a nemá tam tu klapku ako keby stále otvorenú a cítiť tie pachy on zato nemôže, aj keď si dá žuvačku je to cítiť lebo všetko zo žalúdka cítiť viac keďže sa mu to tam nezatvára to po prehltnuti a je mladý ma 30 rokov... Na polmetra je to cítiť, ale každý kto ho pozná aj v robote, všetci vedia prečo... Zuby ma vážne krásne a zdravé

treba umyvat aj medzi zubami a pouzivat skrabku na jazyk... najcastejsie je problem v ustach. niekedy je ale zapach sposobeny aj ochorenim GITu - GERD, pecen, oblicky, hocico... alebo infekt dychacich ciest...a to my na MK nezistime 🤷♀️