Neviem zastaviť šklbanie v palci. Magnézium nezaberá
Ženy pomoooc. Neviem zastaviť šklbanie v palci na pravej ruke. Som s toho už fakt zúfalá a neviem čo mám robiť. Je to veľmi nepríjemne a jednak mám aj strach čo sa deje, trvá to už druhý deň ďakujem ☹️.
aké magnézium užívaš? je možné, že je slabé, že by si potrebovala niečo silnejšie.
a navyse, kym magnezium zaberie, niekedy to trva aj par dni, ci jeden-dva tyzdne. Ale podstatne je uzivat kvalitne magnezium.
to je nic. Kup si magnerot, ale je drahsi, cca 15 eur stoji, ale z tych volne dostupnych je to ten ucinnejsi. Ale ak chces lacnejsi, tak este mozes skusit od Galvexu, taka modra plastova flasticka, 1000 mg denne. A najlepsi je Magnosolv, ale ten je na predpis. B-komplex pridaj k tomu.
Tiež ti odporúčam Magnerot. Dávam si po dva. Inak pred par týždňami som mala presne to isté, mykalo mi palcom na ruke, ešte som to nezažila. A presne v dobe, keď mi magnezko došlo a neužívala som ho pár týždňov, hneď som bezala kúpiť 😃
Mne takto sklbalo skoro týždeň kým mi zabral magnosolv a predtým viečkom, perou a svalom na stehne. Odvtedy už rok užívam pravidelne každý deň magnosolv, draslík a magne B6
No ja už takto beriem týždeň tento predtým ten od gavlexxu ale nič. Nepomohlo. Asi na prd magnezko

zavisi aj ake magnezium si davas a kolko. Niektore su slabe. Treba pridat aj b-komplex.