icon

Nevoľnosť po pôrode

luckadec
22. nov 2017

Ahojte.
Má niekto z vás skúsenosti po pôrode že vám bolo zle od žalúdka a nápinanie na vracanie... ??? Po pôrode som 19dní... a mala som pri tom bolesti ako svalovku v bruchu ... začalo to vypitím čaju... po pol hodine to prešlo.. udialo sa to druhý krát... máte s tým niekro skúsenosť??? Ďakujem za info.
LUCKA

jana_eyre
•
22. nov 2017

Ako myslis rovno po porode? Alebo v priebehu tych 19 dni? Lebo mne rovno po porode bolo nevolno, aj som zvracala este na porodnom stole..
Ak myslis v priebehu tych 19dni - tak to nemoze byt len nejakym jedlom?

luckadec
autor
•
22. nov 2017

Ano myslela som to teraz na 18 , 19 deň po porode. Môže to byť jedlom. Veď to bolo po vypití čaju. Nikdy mi tak nebolo zle preto som bola prekvapená.. Dokonca ani tehu som nevracala...

biokozmetika
•
23. nov 2017

kľudne to môže byť aj hormonálna zmena, ja som mávala pocit nevoľnosti po pôrode možno aj 2 mesiace. akékoľvek pocity ako keby svalovky na bruchu môžu súvisieť aj so sťahovaním maternice. po pôrode som mala všelijaké stavy , ktoré časom prešli 🙂 hormóny toho ozaj veľa zmenia...

veroniak12
•
23. nov 2017

ja by som povedala, ze to je asi aj normalne. kazde telo sa s tym vyrovnava proste inak, no neurobis zle, ak sa pri kontrole na to opytas alebo si rovno zajdi k doktorke a povedz jej co sa deje

luckadec
autor
•
25. nov 2017

Ďakujem pekne.... prešli 2 dni... a zle mi nebolo... tak verím že je to už ok..😉