icon

Nevysvetliteľné pocitové zážitky pri zaspatí

6. mar 2025

Prepáčte za chyby ale som stoho tak rozrušená že fuu…chcela som ísť spať tak som teda nejako zaspala a cca za 3 min po zaspatí ma zasiahol taký pocit ako by som “odpadla” ale moja myseľ stále bola pri vedomí chcela som kričať na manžela alebo sa hýbať nedalo sa mi a zdalo sa mi že som sa aj triasla a cítila som také brnenie v hlave …potom to prestalo trvalo to asi minútu ďakujem za odpoveď

basska_b
•
6. mar 2025

Myslim, ze sa to vola spankova paralyza, mne sa to parkrat za zivot stalo, ked som sa zobudila z nočnej mory, kde ma niekto prenasledoval, no nič prijemne...

jana_eyre_2
•
6. mar 2025

Áno, spánkova paralyza.. ja som to zatiaľ nezažila, ale že sa to môže stať.. môže človek pri Tom aj vidieť rôzne veci a býva to krátko po zaspati, mozog je proste v takom inom mode..

dadka1997
•
6. mar 2025

Spánková paralýza , velmi nepríjemný stav mysle, raz sa mi stalo, že som pri tom videla stať na chodbe muža v klobúku, inak to sa bežne stáva, že vidíš postavy, nemozes sa ani pohnut ani kričať, ževraj je to preto, aby si nikomu neublížila

martinka13
•
6. mar 2025

Spánkova paralýza. Zažila som asi 3x. Veľmi nepríjemné.

autor
•
6. mar 2025

lenže myslíte že to je spánková paralýza aj keď ma nikto nesledoval? ja som akoby podľahla panike a v mojej mysli som si hovorila že zomieram..

cacianka
•
6. mar 2025

Mozog prechádza rôznymi úrovňami, podnetmi, prechádza zo stavu bdenia do spánku a medzitým si " upratuje", takže sa všeličo prihodí. Sny, predstavy, videnia,
Laicky povedané.

niki450
•
29. jún 2025

Tejto noci som to mala zase, ležala som na bruchu a niekto mi ťsha paplon az ku hlave, cítim ze ma priľahol. Mam zimomriavky . Mne sa to stava v rôznych formách tak v priemere 3krat za mesiac. Nič príjemne