Nežiadúce účinky 2 týždne po očkovaní Pfizerom
Máte niekto...ze sa vam pohorsilo 2 týždne po ockovani
@micikem pecenive neviem, bola som na vela vysetreniach, nic nezistili, akurat ma posielali na kardiologiu pre busenie srdca, ale nesla som. Unavu som mala, ale zacala som pravidelne cvicit, to mi pomohlo. Este chcem ist na sono uzlin, kedze mi ostali zväčšené. Vy sa ako mate? Lieky som nebrala, len vitaminy a zeleny jacmen.
@zivot Zdravim, mam po druhej vakcíne hrozne busenia srdca, budim sa na nich aj v noci a zacali mi rano hrozne uzkosti. Nicim podobnym som dovtedy netrpela. Neviete mi povedat ako sa to vyvija u ludi, ktorych ste spominali, ze maju problem s busenim srdca? Ja uz som zufala. Uz som dva mesiace od ockovania a je to zle. Dakujem.
Ahojte, Bohužiaľ modrý koník je jediný zdrojom, kde ľudia otvorene hovoria o týchto vedľajších účinkoch. Je smutné, že sú tieto názory silno cenzurované vo vyhľadávači a žiadne oficiálne média o nich nepíšu. Očkovaný 1. dávkou som bol 31.10. o 4 hodiny na to som mal tiež silné palpitácie (búšenie srdca) a veľmi ťažké nohy. Búšenie trvalo cca mesiac a dovtedy sa to upravilo, resp. som si na to zvykol. Jediný problém, ktorý mi ostal je pocit opuchnutých a zle dokrvených nôh, a končatín a bolesti v záhyboch (kolenných a laktových). Taktiež sa objavia bolesti bolesti krku (ako keby ciev na ňom). Bol som na vyšetrení u kardiológia, ktorý mi urobil komplet vyšetrenie echokardiografom + ekg. Dostal som holter 24 ekg sledovanie a záver bol taký, že činnosť srdca až na to búšenie mám v poriadku a v noci som mal 4 bežné arytmie, ktoré sa nijako neliečia (Weckenbachova perióda). Pred týždňom som si dal urobiť krvné testy a jediné čo som mal zvýšené bol stredný objem trombocytov (ich velkosť). Inak sa stále cítim, že stále niečo nie je v poriadku. Mám iba 20 rokov, a pomaly cítim, že mi celá táto vakcinácia vzala iskru do života. Prajem všetkým zdravie a dúfam, že Vaše nežiaduce účinky čo najskôr odoznejú
@polariso ahoj ja sa po prvej dávke Astry dávam už 8. mesiacov dokopy 😞a viem, že to už nebude tak ako predtým, hlásila som na ŠÚKL
@suzy_dm ahoj, velmi podobne som na tom bol. Mne uz to odznelo viacmenej. No bolo to fakt peklo. Busenie uz skoro vobec a uzkosti tiez. Nie je to este 100%, ale je to OK. Cca 3 mesiace od ockovania. Ale som castejsie unaveny a mozno aj chorlavejsi. Kto vie, ako by sme zareagovali na covid..

@micikem dobry deň, vedlajsie ucinky odozneli asi po 8 mesiacoch, akurat bolesť hlavy este nie.