icon

Nežiadúce účinky 2 týždne po očkovaní Pfizerom

polariso
22. máj 2021

Máte niekto...ze sa vam pohorsilo 2 týždne po ockovani

Strana
z2
lundi
4. feb 2022

@micikem dobry deň, vedlajsie ucinky odozneli asi po 8 mesiacoch, akurat bolesť hlavy este nie.

micikem
4. feb 2022

@lundi tak aspoň sa vám polepšilo. Bola vám zistená aj diagnóza? Lieky?

micikem
4. feb 2022

@lundi chcem sa opýtať či ste mali dobre pečeňové testy a či sa vám nerobili modriny a nemali ste celkovú únavu.

lundi
5. feb 2022

@micikem pecenive neviem, bola som na vela vysetreniach, nic nezistili, akurat ma posielali na kardiologiu pre busenie srdca, ale nesla som. Unavu som mala, ale zacala som pravidelne cvicit, to mi pomohlo. Este chcem ist na sono uzlin, kedze mi ostali zväčšené. Vy sa ako mate? Lieky som nebrala, len vitaminy a zeleny jacmen.

micikem
5. feb 2022

@lundi mám zvýšené pečeňové testy- beriem b vitamíny.
Na tep beriem egilok. Únava je celodenná- doobeda dá sa ale otcom už je to horšie.
Bolesť chrbta, raz ma boli lýtko, raz stehno. Krk najnovšie. A robia sa mi aktívne modriny po tele

suzy_dm
5. feb 2022

@zivot Zdravim, mam po druhej vakcíne hrozne busenia srdca, budim sa na nich aj v noci a zacali mi rano hrozne uzkosti. Nicim podobnym som dovtedy netrpela. Neviete mi povedat ako sa to vyvija u ludi, ktorych ste spominali, ze maju problem s busenim srdca? Ja uz som zufala. Uz som dva mesiace od ockovania a je to zle. Dakujem.

utres12
9. feb 2022

Ahojte, Bohužiaľ modrý koník je jediný zdrojom, kde ľudia otvorene hovoria o týchto vedľajších účinkoch. Je smutné, že sú tieto názory silno cenzurované vo vyhľadávači a žiadne oficiálne média o nich nepíšu. Očkovaný 1. dávkou som bol 31.10. o 4 hodiny na to som mal tiež silné palpitácie (búšenie srdca) a veľmi ťažké nohy. Búšenie trvalo cca mesiac a dovtedy sa to upravilo, resp. som si na to zvykol. Jediný problém, ktorý mi ostal je pocit opuchnutých a zle dokrvených nôh, a končatín a bolesti v záhyboch (kolenných a laktových). Taktiež sa objavia bolesti bolesti krku (ako keby ciev na ňom). Bol som na vyšetrení u kardiológia, ktorý mi urobil komplet vyšetrenie echokardiografom + ekg. Dostal som holter 24 ekg sledovanie a záver bol taký, že činnosť srdca až na to búšenie mám v poriadku a v noci som mal 4 bežné arytmie, ktoré sa nijako neliečia (Weckenbachova perióda). Pred týždňom som si dal urobiť krvné testy a jediné čo som mal zvýšené bol stredný objem trombocytov (ich velkosť). Inak sa stále cítim, že stále niečo nie je v poriadku. Mám iba 20 rokov, a pomaly cítim, že mi celá táto vakcinácia vzala iskru do života. Prajem všetkým zdravie a dúfam, že Vaše nežiaduce účinky čo najskôr odoznejú

martinastaj
9. feb 2022

@polariso ahoj ja sa po prvej dávke Astry dávam už 8. mesiacov dokopy 😞a viem, že to už nebude tak ako predtým, hlásila som na ŠÚKL

micikem
10. feb 2022

@utres12 niečo podobne mám aj ja. Bolesti ako keby ciev, nervov, chrbát ma boli už 2 mesiace. Najnovšie aj krk, behá mi to po tele. Aj niečo v bruchu, ako píšete iskru ako keby som stratila, bez energie. Vstanem a som unavená. Verím že sa z toho vyhrabeme.

jzzz
8. apr 2022

@suzy_dm ahoj, velmi podobne som na tom bol. Mne uz to odznelo viacmenej. No bolo to fakt peklo. Busenie uz skoro vobec a uzkosti tiez. Nie je to este 100%, ale je to OK. Cca 3 mesiace od ockovania. Ale som castejsie unaveny a mozno aj chorlavejsi. Kto vie, ako by sme zareagovali na covid..

suzy_dm
8. apr 2022

@jzzz Ja som sa nechala očkovať tri mesiace po covide, nemala som ťažký priebeh a ani žiadne následky. Po vakcíne to bolo hrozné a stále nie som fit. Hormóny to u žien ešte podporujú a to už som 4 mesiace po očkovaní. Je to lepšie, no stále nie dobré.

lundi
8. apr 2022

@micikem dobry den, busenie srdca mi preslo po 8mich mesiacoch od prvej davky, na druhu davku som nesla. Ostatne tazkosti tiez postupne odznievali, resp. Uz som si to prestala vsimat.

miriam11
9. apr 2022

@lundi to máš tak dlho bolestí hlavy? Moje nervy...

Strana
z2