icon

Nočné pálenie chodidiel

Dnes o 05:04

Dobré ráno.
už niekoľko týždňov sa mi stáva, že sa v noci zobudím na nepríjemné pálenie chodidiel. Cez deň pritom žiadne ťažkosti nemám a ráno je všetko opäť v poriadku.
Začínam premýšľať, či môže ísť o nejaký zdravotný problém alebo sa s tým už niekto stretol? Z čoho to môžem mať?
Ďakujem.

anonym_39d498
Dnes o 05:24

Skus pozriet priznaky polyneuropatie

anonym_9cd6f6
Dnes o 05:40

@anonym_autor ja som toto mala ako dieťa, keď som mala nejakú pliesen na nohach. sú to vyslovene iba chodidla? je to pálenie či aj svrbenie? iné ťažkosti nemáš?

autor
Dnes o 05:50
@anonym_9cd6f6

@anonym_autor ja som toto mala ako dieťa, keď som mala nejakú pliesen na nohach. sú to vyslovene iba chodidla? je to pálenie či aj svrbenie? iné ťažkosti nemáš?

@anonym_9cd6f6 Vyslovene pálenie, iba na chodidlách. Iné ťažkosti nepozorujem :-/

anonym_2d5533
Dnes o 06:05

A používaš krém? Ja to mám v lete v noci keď nepoužijem, cez deň som ok.

23lenka
Dnes o 06:13

Ahoj roky to mám, má to aj moja mama aj môj syn...skúsila som všetko možné,dávam si obklad alebo chladivý gél na chodidlá . Iba tak spím... problémy veru iné za tie roky a to mám 37 rokov som nepostrehla, od detstva má to trápi

anonym_fe5ae4
Dnes o 10:14

@anonym_autor a koľko máte rokov. Cievne problémy nemáte v rodine? Nemáte kŕčové žily?

reela
Dnes o 10:54

Mama to este mala pri hyperkeratoze, pomohol pilnik

adulka07
Dnes o 20:31

@anonym_autor mňa zvykli páliť nohy po návšteve kúpaliska,fitka..pomáha mi potrieť nohy ústnou vodou Listerin