icon

Nočné pálenie chodidiel

27. jún 2026

Dobré ráno.
už niekoľko týždňov sa mi stáva, že sa v noci zobudím na nepríjemné pálenie chodidiel. Cez deň pritom žiadne ťažkosti nemám a ráno je všetko opäť v poriadku.
Začínam premýšľať, či môže ísť o nejaký zdravotný problém alebo sa s tým už niekto stretol? Z čoho to môžem mať?
Ďakujem.

anonym_39d498
27. jún 2026

Skus pozriet priznaky polyneuropatie

anonym_9cd6f6
27. jún 2026

@anonym_autor ja som toto mala ako dieťa, keď som mala nejakú pliesen na nohach. sú to vyslovene iba chodidla? je to pálenie či aj svrbenie? iné ťažkosti nemáš?

autor
27. jún 2026
@anonym_9cd6f6

@anonym_autor ja som toto mala ako dieťa, keď som mala nejakú pliesen na nohach. sú to vyslovene iba chodidla? je to pálenie či aj svrbenie? iné ťažkosti nemáš?

@anonym_9cd6f6 Vyslovene pálenie, iba na chodidlách. Iné ťažkosti nepozorujem :-/

anonym_2d5533
27. jún 2026

A používaš krém? Ja to mám v lete v noci keď nepoužijem, cez deň som ok.

23lenka
27. jún 2026

Ahoj roky to mám, má to aj moja mama aj môj syn...skúsila som všetko možné,dávam si obklad alebo chladivý gél na chodidlá . Iba tak spím... problémy veru iné za tie roky a to mám 37 rokov som nepostrehla, od detstva má to trápi

anonym_fe5ae4
27. jún 2026

@anonym_autor a koľko máte rokov. Cievne problémy nemáte v rodine? Nemáte kŕčové žily?

reela
27. jún 2026

Mama to este mala pri hyperkeratoze, pomohol pilnik

adulka07
27. jún 2026

@anonym_autor mňa zvykli páliť nohy po návšteve kúpaliska,fitka..pomáha mi potrieť nohy ústnou vodou Listerin