Novavax - názory
Ale šak to OTP a delenie ludi pride zase na jeseň znovu si myslim.Tie titulky inak znejú tak ako keby už nikdy korona nemala prisť ani žiadna mutácia ževraj kovid nám už nebude určovať pravidlá a ako máme žiť no to určite😀 Inak aj ja som rozmýšlala o tom novavaxe.Pôjdem na ňu asi len na jeseň ak začnú zase vymyšlať
@tayla ty si ale riadna.... Názov diskusie : Novavax - názory. Tvoj koment : rada by som vedela dôvod, kvôli ktorému sa ešte chce niekto príčetný v tejto dobe očkovať... O pár dní končí otp a tie kraviny okolo(+-×÷), potom o mesiac ďalšie koniny a začne život (teda pokiaľ US blázni nezačnú vojnu), na jeseň zas príde bububu, lenže to už budú aj trojdávkoví neočkovaní, tak kovidveriaci pôjdu na novú sériu 🤭😂🤣.
Toto je očividne názor na čele očkovanie. Takže natvrdla si tak či tak.
@wlf Nikto ti teraz na tuto vakcinu nic nepovie, ked chces vediet aka je naozaj, pockaj, az s nou zacnu ockovat a ake neziaduce ucinky sa prejavia, ako napr krvne zrazeniny, zapaly srdca a pod. Kym sa nepouziva, su to len spekulacie.
@kinderzwillinge zdravý sedlicky rozum pouzi vtedy,keď ideš kravy zatvárať do ohrady. Nie keď ideš riešiť vakcínu,o ktorej si sa dočítala v časopise Zem a Vek alebo na pofidernom webe. A natvrdla je,ako píše v momente.
@viestta Ano suhlasim, pricetnost si mohla odpustit, ale inak sa mi jej nazor nezda uplne mimo. Naozaj 90% v mojom okoli, rodine a pod sa dali ludia zaockovat, aby mohli cestovat, chodit do obchodov a pod, zvysnych 10% zo strachu pred virusom. Tak o com to potom je??
@nelca0510 Necitam Zem a Vek a zdravy sedliacky rozum sa pouziva v zivote uplne bezne. Vzhladom na to, ze mas potrebu urazat sa nemam s tebou o com dalej bavit.
podla mna je natvrdly ten clovek, ktory nerespektuje nazor a rozhodnutie ineho cloveka..ak si niekto mysli, ze clovek zmeni svoj nazor len preto, ze vam sa to PROSTE NEPACI, tak sa mylite..u mna ma respekt kazdy, kto si ide za svojim a nenecha si diktovat od okolia..co koho do toho, ci sa niekto da ockovat alebo z akeho dovodu sa da ockovat..sak sa starajte o seba jezisi kriste..a ked uz ide o ten dovod, tak ja sa mozem vykaslat na cele dovolenky a obchody - ako normalneho pracujuceho cloveka s hypotekou ma take malichernosti nezaujimaju..ale mam v okoli ludi, ktori su neustale nakazeni, kaslu na opatrenia a nebavi ma stale sa strachovat, ze ma nakazia..ja som covid este nikdy nemala, tak asi robim nieco spravne..mam take zdravotne problemy, ze som sa ockovania bala, ale myslim, ze covid by mi to zdravie ovela viac poznacil..
a teraz k novavaxu prosim 😉
@wlf uvidime ked sa to rozbehne, ake vedlajsie ucinky to sposobi a co na to ludia povedia. Zatial som sa o to moc nezaujima. Co sa tyka predoslich vakcin, tie zmrzacili velke mnozstvo ludi aj Ked si to nikto neprizna, citala som a videla som stovky hadam aj tisice svedectiev a tragickych pribehov
@ummimaryam ale kazda silnejsia vakcina nesie riziko umrtia..aj vela dievcat, ktore sa dalo ockovat proti HPV virusu, zomrelo..ide len o to, ze teraz sa ockuje proti covidu masovo, takze je pochopitelne vacsie mnozstvo hlaseni o neziaducich ucinkoch..som si ista, ze keby sa takto ockovalo napr aj tou proti HPV, tak by bolo veeeela hlaseni..ved aj obycajne lieky nesu rizika..mne posrany ibalgin sposobil silny zapal zaludka, z ktoreho som sa dostavala 4 mesiace.
@wlf Ja tvoj nazor respektujem, ak sa chces dat, urcite daj.
Ale suhlasim s @ummimaryam
@wlf kedze sa nou u nas este neockuje, tazko ziskas relevantny obraz
tu je studia z UK publikovana v New England Journal of Medicine z minuleho roku
https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa210...
@tayla myslis tych US blaznov, ktori na Ukrajine ani nie su? Alebo tych par tisic, co je v celej Europe? Akoze zautocia proti 200 tisicom Rusov, co su nalepeni na hraniciach s Ukrajinou? Matematika asi nebude Tvojou silnou strankou, ze? Ako po vsetkych tych svinstvach, co nam vyviedli Rusi im dokaze este niekto verit? Asi ich tuzime znova zivit ako kedysi. Lebo uz nam nestaci priemerny plat 1200 eur. Radsej by sme chceli ten rusky 500 eur a hromadu mesit, lebo ved Putin miluje a podporuje moslimov a v Rusku ich je cez 20 milionov. Na paradu

@wlf zacni svojim