icon

Objavil sa u mňa problém s pomočovaním

elia22
23. júl 2023

Dobrý deň, mám 20 rokov a začala som sa pomočovať. Nikdy predtým sa mi to nestalo. Ani v detstve som sa nepomočovala (ako býva u niektorých deti okolo 5 rokov a neskôr). Naozaj neviem čo mám robiť, už sa mi to stalo 2x. Prvý krat som bola prekvapená ale brala som to že to je len jeden incident a že sa to nestane už, lenže za 2 dni znova. Som zúfalá a cítim sa veľmi trápne. Neviem komu to povedať. A či ísť do lekára. Neviem čo mám robiť.

misisika
•
23. júl 2023

@elia22 treba ísť ku gynekológovi. On už vie čo s tým

listy456
•
23. júl 2023

Na tvojom mieste by som nesla do lekara ale k lekarovi ten pomoze. Nemas sa preco citit trapne toto su veci normalne, na porodnej sale sa bezne pototo .... ty mas 20 rokov a zdravotny problem neni hanba lekari horsie veci riesia ako ze sa mlada baba 2x pocikala a musi to riesit, radi ti pomozu tak sa nehanbi a zajtra za svojim gynekologom povedz ze ti vo velkom mnozstve moč unika. Ak nemas gynekologa lebo aj to sa stava tak za svojou obvodnou a ona ta nasmeruje uz neboj sa hlavne tieto veci su normalka

heidy222
•
23. júl 2023

Môže to byt len zápal močových ciest, ale vo veľmi zriedkavých prípadoch sa takto prejavuje aj epilepsia. Obvodna lekárka ti skontrolujte moč, prípadne ta pošle k urológovi, alebo aj k neurológovi

jumama
•
23. júl 2023

Mozes mat zapal mocovych ciest, treba sa pytat na vysetrenie urologovi - zakladne vysetrenie mocu ti spravi aj obvodak, ale to len zisti tym papierikom z mocu, ci nemas bielkoviny v krvi - teda bud zo zapalu, z bakterii alebo krvinky, z obliciek, ak by boli zapalene. Teraz v lete sa vela kupeme - a preto sa testuje voda v kupaliskach a pod, lebo casto sa tam prenasaju najroznejsie bacily... ak si sa kupala na kupku alebo aj v prirodnej vode, ak si citlivejsia, mohlo sa kludne nieco na teba preniest, alebo ak si zostala v mokrych plavkach a pod. Aj chladna klima vie urobit skody...

dagmarovita
•
23. júl 2023

Mozes mat stresovy mechur