icon

Ochrnutie končatín po 3. dávke

21. okt 2023

Ahojte, na uvod, nie som ziaden antivaxer..sama som ockovana.., zial v mojom okoli z toho dva pripady ludi ktorych sama poznam, ciastocne po tretej davke ochrnuli...jeden z nich klipka uz len očami, je v nemocnici, ma pred 40-tkou...a druha mamina spoluziacka, ta sa rano zobudila a dokazala hybat len rukami a zavolala si sanitku...preslo par mesiacov a je stale na voziku...dnes som pocula o dalsom pripade, avsak uz nie moji znami...je to podla Vas len nahoda? Ludia ktori nemali ziadne zdravotne problemy a zrazu toto ? Strasne sa kvoli nim trapim..su to dobri ludia 😔

Strana
z2
zuzuliennka1
21. okt 2023

kazdy den v spravach nehoda, mrtvi ludia, kazdy jeden den, 365 dni v roku.
predvcerom tusim? v ba chalan 14rocny, kapucna sluchatka, skocil rovno pod elektricku, si myslel ze stihne - zomrel na mleste.
ludia si dobrovolne sami nicia zdravie a este za to platia - cigarety.
stat sa moze cokolvek, kedykolvek, z cohokolvek

nepic
21. okt 2023

@dota6
Áno presne ako ten môj švagor. Starý mládenec, fajčenie a alkohol mu nevadí,ale vakcíne bolo to najhoršie čo vymysleli na ľudstvo. Inak mimochodom,už po druhej dávke sme mali byť dávno mŕtvy,neplodný a ja tu stále smrdím.

complyc
24. okt 2023

Podľa mňa dobra priúčka pre Vás, že si netreba vždy dať pichnúť dobrovolne niečo bez testov a hlavne dobrovoľne riskovat život, len preto aby sa mohla splácať hypotéka.

Strana
z2